+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Različno.cz v medijih - september 2018

  29. 10. 2018      Pišejo o nas

Jesen je v polnem razmahu in čudovite jesenske barve nas napadajo z vseh strani. V gozdu, mestih in vaseh. Lepa je, sveča se sonči, zato se ne želimo oblačiti v temne barve. In tega nam ni treba. Barve letošnje jeseni so v slogu barvnih blokov. Torej roza z rdečo, roza z oranžno ali oranžno z roza. Seveda letos ne stopimo zraven barvnega kakija, praška, vina in gorčice. Oglejmo si najnovejše trende, ki jih lahko zasledimo v septembrskih številkah naših najljubših revij.

Revija Katka navdihuje dodatke v obliki lokov. Priklonite se, da bi jo našli. To je bilo nekoč rečeno, danes pa je nekaj o tem. Lok je simpatičen okras, ki ga lahko nosite kjer koli v kateri koli starosti. Dokaz za to so plastične balerinke Melissa z okrasnim lokom na konici.

Revija Svet žensk svetuje, kako se odlikovati v telovadnici. Oblečete se lahko od glave do peta - odlične kose najdete v oddelku SPORT , tako moški kot ženske. Revija Beautiful Year je navdihnila opremo za dom, vključno s skodelicami Santoro in oboževano Yankee Candle .

časopis Katka

časopis Katka

revija Svět ženy

revija Svět ženy

Čudovita letna revija

Revija Lepo leto

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij