+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Različno.cz v medijih - oktober 2018

  29. 11. 2018      Pišejo o nas

Jesen je v polnem razmahu in tudi škornji, škornji, zimske jakne, plašči in klobuki. Končno smo zakopali svoja poletna oblačila na dnu garderob, v zimskih oblačilih pa visijo zimska oblačila. In ker vsako zimo vedno lahko najdemo nekaj lepega - v poletnem soncu, vodi, sončnikih, preprostih oblačilih. Pozimi, gore in plasti. Uživamo v plastenju, zato uživajmo. Glavni trend zdaj so puloverji. Ni zaman, da se to obdobje imenuje "puhasto vreme". Oglejmo si modne trende jeseni v naših najljubših revijah.

Začnimo pri čevljih. Revija Burda Style svetuje, kakšnih čevljev letos v jesenskih ali zimskih čevljih ne bi smelo manjkati. Jasno dajemo zelene škornje. Preprosto se nikoli ne izgubiš. Cenili jih boste še posebej v deževnem vremenu, s katerim se pogosteje srečujemo jeseni. Zato Burda priporoča elegantne čevlje Tommy Hilfiger v višjem dizajnu z neoprenskim vrhom, v katerem se boste počutili odlično. So topli in postajajo.

Zgodba se lahko zgleduje po trendnih barvah, kot so prah, gorčica ali siva. To so zgornje barve letošnje jeseni. Če imate radi modne trende, potem bi morali imeti jesenske čevlje in omaro v teh barvah. Kaj pa tople superge superge Converse ?

Vsaka originalna obleka vključuje tudi izvirne modne dodatke, za vsako obleko dobite zanimiv dragulj! To svetuje revija Svet žensk . Ali ste dosegli za zanimivo zapestnico iz blagovne znamke Desigual ali morda zapestnico po italijanskih znamk Ops! Predmeti , zagotovo vemo, da se naslednjič ne dotaknete.

revija Burda Style

Burda slog

Zgodba

Zgodba

Svetovne ženske

Burda slog

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij