DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Različno.cz v medijih - november 2017

  12. 01. 2018      Pišejo o nas

Novembra se začne zimska sezona! Ne mislimo čisto dobesedno, mislimo s čiščenjem oblačil, kratkih hlač in puloverjev nekje globoko in pripravljamo plašče, puloverje in škornje. In ker si ta zimska sezona vedno želi malo psihične podpore, smo pripravili nekaj nasvetov in nasvetov, ki bi vam lahko pomagali.

Imamo še eno epizodo iz serije Pišejo o nas, pogledali bomo, kaj nam prinašajo naše najljubše revije. Tokrat se bomo osredotočili na dodatke. Aha! za ženske je v poletnih mesecih še vedno duh, saj svetuje, kaj vse zagotovo spakirati na cesti. Kozmetična torba Santoro je nedvomno eden izmed stilskih in praktičnih kosov.

Revija Katka v svojem Modnem svetovalnem centru priporoča, da nakit Desigual vedno oživi vašo obleko. Ne glede na barvo ali kroj boste izbrali. Danes predstavlja ogromen modni trend, ki nikoli ne starajo nahrbtniki. Ne mislimo na športne nahrbtnike, ampak na elegantne, elegantne in predvsem praktične modne dodatke, ki jih boste takoj vzljubili ne le za potovanja, ampak tudi za vsakodnevno nošenje. Dizajnerski nahrbtnik je eden najboljših kosov.

Aha! za ženske

Aha! Za ženske

Katka

Katka

MF Ona danes

MF Ona danes

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij