+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Različno.cz v medijih - marec 2019

  29. 04. 2019      Pišejo o nas

Tu imamo pomlad. Končno lahko odvržete odvečne sloje in uživate v prijetnih temperaturah v največji možni meri. Razveselite se z novimi spomladanskimi kosi. Pridobite si nova očala, torbice ali obleke in začnite novo pustolovščino. Kaj in kako nositi spomladi? Poglejmo, kaj priporočajo naše najljubše revije. Za vas smo izbrali odličen navdih, zato se usedite in uživajte.

Revija Burda Style priporoča spomladanske obleke. Ne glede na to, ali izberete priložnostne ali prosti čas. Ne pozabite na izlete in potovanja, ki jih lahko pričakujete v lepem vremenu. Zato naj bo nepogrešljiv del vaših torbic, nahrbtnikov in torb lep in praktičen dokaz blagovne znamke Disaster, prav tako lahko natančno prilagodite svojo denarnico ali ključ.

V reviji Čas za zvezde je svojo polko dobesedno raztrgal s pisanimi spomladanskimi plašči. Ali imaš ta kos v svoji pomladni garderobi? Nato obvezno dodajte zanimivo pokrivalo, na primer eleganten klobuk znamke Scotch & Soda.

In ker spomladanska sezona prihaja s plavalno sezono, je zato čas, da telo pripravite na kopalke. V reviji Run boste našli veliko zanimivega navdiha za čudovite športne kose. Tako lepa ženska športna oblačila Desigual. Na našem eshopu lahko med drugimi izbirate tudi druge funkcionalne in izjemne kose, med drugim pod blagovno znamko Under Armor .

revija Burda Style

revija Burda Style

revija Čas za zvezde

revija Čas za zvezde

revija Run

revija Run

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij