DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Različno.cz v medijih - marec 2018

  25. 04. 2018      Pišejo o nas

Pomlad je uradno tu! Čeprav je rečeno: "marec, za štedilnikom se povzpnemo", a kdo bi si želel po tako dolgi zimi. In tako pobiramo zimske čevlje in suknjiče in vlečemo spomladanske koščke tudi za ceno, ko jih za nekaj časa trkamo zunaj. kmalu prihaja poletje, pripravili smo vam vroč poletni modni navdih v obliki modnih trendovskih oblačil, kaj torej priporočajo naše najljubše revije?

Revija Burda Style se opira na dolgo maxi obleko s cvetnimi motivi in svetuje, kateri dodatki ustrezajo takšni obleki. Za nas ne boste nikoli pokvarili ničesar bež univerzalne torbice Crossbody Calvin Klein . Revija Time for Stars priporoča, da stavite na hlače v kateri koli barvi, natančno prilagojene barvnemu šal Desigual ali superge Superk Inkkas pa bodo imele odlično pomladno obleko.

Chvilka svetuje, da se ne bojite mešati stilov. Letošnja moda se spet imenuje in prevelike kroje, tako da lahko vzamete oba sloga v obliki ekstravagantne obleke Desigual, ki si jo lahko privošči katera koli ženska ne glede na starost in značaj. Nenazadnje bi lahko črpali veliko navdiha iz revije Linda, ki je iz našega eshopa izrezala najbolj vroče modne kose. Opozarjamo vas, da se ne bojite kombinirati blagovnih znamk. Kot na primer elegantna torbica znamke Tommy Hilfiger z razkošnimi in še posebej legendarnimi superge Converse .

Burda slog

Burda slog

Čas za zvezde

Čas za zvezde

Samo zate

Samo zate

Linda

Linda

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij