Najdite zajčka s kodo za 20% popustNajdite zajčka s kodo za 20% popustŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Različno.cz v medijih - junij 2019

  24. 07. 2019      Iz sveta mode

Tropska vročina je preplavila ne samo nas, ampak tudi naše garderobe. Tako je poletje v polnem razmahu in v najljubši seriji "Pisali smo o nas" bomo znova pogledali, kaj nosijo in priporočajo naše najljubše revije. Idealno za tropsko vročino je, da nosite čim manj slojev in oblačil. Zračni in dihajoči koščki, v katerih se ne bomo znojili.

Ne v tropih, zagotovo pa med poletnimi elegantnimi in udobnimi čevlji nedvomno spadajo espadrilky, kot priporočajo revije za ženske. Med zgornjimi kosi zagotovo spada espadrilky usnjena znamka Emu Australia . Emu niso le znane valenke iz prave ovčje kože in volne, ampak veliko drugih, celo poletnih čevljev.

V Burda Style boste našli navdih za 1 model in 2 zanke. Osnovna konstrukcijska barva te obleke je črna, bela in praškasta. Osnova je preprosta, uglašena s brezčasnimi dodatki. Na primer, originalna torbica znamke Disaster Designs v črno-belem dizajnu, ki bo navsezadnje ustrezala vsem.

V reviji Glanc boste našli navdih v obliki vročih novic, ki jih zagotovo ne smete zamuditi v svoji poletni garderobi, drage dame. Potrebuje vročo torbico Calvin Klein , ki jo boste vzljubili za vse obleke in za različne priložnosti.

Strele za ženske

Strele za ženske

Burda slog

Burda slog

Glanc

Glanc

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij