+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Različno.cz v medijih - februar 2018

  19. 03. 2018      Pišejo o nas

Februar je po poročanju ameriških medijev mesec ljubezni, po našem češkem pa je mesec krutih zmrzali in spremljanih večerov v postelji. Konec tedna se malo ljudi želi povzpeti iz postelje in kadar je tako, na gore ali na drsalke. A to ne spremeni dejstva, da je februar valentinovo, praznik vseh zaljubljenih. Nekdo praznuje valentinovo, nekdo preklinja ta praznik. V katero skupino spadate? Ali raje 1. maja?

Ali veste, kako je nastal ta praznik? Legenda pravi, da je ta dan postal znan kot Valentinovo po zaslugi duhovnika Valentina. Rimski voditelj Klaudij II. svojim vojakom je strogo prepovedal ženiti. Bal se je, da se ne bodo borili. Valentinovo se mu je uprlo in na skrivaj se je poročilo z mladimi pogumnimi pari, nekega dne pa je izvedel, a so ga 14. februarja aretirali in kasneje usmrtili.

Vsako leto je 14. februar praznik . V službo ali v šolo moramo iti, če se za vikend ne gre, je pa lep praznik, ker se praznuje ljubezen. To je dan, ko ljudje radi kupujejo različna darila za pripravo, izbirajo romantične, seksi, a laskave obleke. Na to se bomo osredotočili v tem članku.

Kar vemo iz ameriških medijev, Čehi niso tako glasni o valentinovem, a navsezadnje je nekaj v njih. Pa si poglejmo, kateri modni predmeti so, ker so celo Valentinovo in cel mesec - februar - povezani z modo, je priporočila.

Revija Burda Style je priporočila nasvet za seksi valentinovo obleko. Kjer bi se lahko navdihnili z romantičnimi barvami, pa tudi domiselnim nakitom. Kot na primer domiselna ogrlica podjetja Desigual . Lahko ste navdihnjeni kot donatorji, pa tudi kot ženske, ki se pripravljajo na zmenek. Revija Svet žensk je navdihnila vsakodnevno modo, pa tudi ljubitelji vojske v slogu v obliki elegantnih Desigual parkov ali trendovskih superge Converse . Moja revija World je ponovno prepevala kraljične majice, tako da ne bi mogli zgrešiti izrazite in povsem izvirne Desigual majice.

Burda slog

Burda slog

Svetovne ženske

Svetovne ženske

Moj svet

Moj svet

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij