+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Različno.cz v medijih - december 2018

  11. 01. 2019      Pišejo o nas

In imamo še eno epizodo iz serije Pišejo o nas. Tokrat si ogledamo, kaj so napisale naše najljubše revije o predbožičnem obdobju. Dali vam bomo informacije, ki se v celoti ne bodo nanašale na nasvete o darilih, saj smo že ves čas. Poglejmo pa, kaj priporočajo revije za to obdobje in kaj lahko naredimo zdaj in tukaj.

Revija She Today označuje čas zabave in bal, zato priporoča obleke, primerne za ta dogodek. Če izberete slog rockerja, potem vaša obleka ne sme manjkati superge Converse . Revija Burda Styl je navdihnjena z barvami, ki jih zagotovo ne želite zamuditi poleg zime. V glavnem je siva, v vseh odtenkih, od temnih, kovinskih do srebrnih. In zato menimo , da vaša garderoba ne sme zamuditi kovinske torbe Desigual, izdelane iz posebnega izoliranega materiala.

Zdaj od rahle lahke keglice revija Blesk Hobby priporoča elegantno, toplo in drugače funkcionalno ali dizajnersko domačo obutev. Seveda ne smete zamuditi domačih copat Slippsy , zahvaljujoč katerim ste celotno družino postavili v isti slog.

MF Ona danes

MF Ona danes

Burda slog

Burda slog

Strele

Strele

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij