+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Različno.cz v medijih - avgust 2018

  12. 10. 2018      Pišejo o nas

Avgusta je konec in z njim se je napolnil modni navdih, ne samo za vas, ampak tudi za vaše gospodinjstvo. Na vseh kotičkih nas skriva ogromno zanimivih kosov, prav tako je zimski čas. Oglejmo si, kaj priporočajo naše najljubše revije. Oglejte si poletje in morda malo razmislite, ali ste podlegli trenutnim trendom, četudi nevede.

Revija Blesk za ženske se je zgledovala po francoskem slogu tako imenovanih dodatkov za dom. Francoski slog je nedvomno značilen za sivko, na kateri se verjetno strinjamo, ne le posušeni, ampak predvsem motivi sivke. In ravno se spopadajo s to avgustovsko številko. Na stenski uri je na voljo tipičen francoski motiv, ki ga najdete v naši rubriki dodatkov za dom .

Revija Chvilka vam je povedala , da tropi vladajo svetu. Imel je prav, zato je navdih pripravil v obliki modelov, ki krasijo tropske motive. Na spletnem mestu Different.cz tropskih motivov ni dovolj le na kopalkah in oblačilih, ampak tudi na modnih dodatkih, o čemer priča tropski šal Desigual .

Razmišljanje o prihodnosti in vrnitev na šolske mize je revija She Today v šolo prinesla navdih v obliki različnih modnih dodatkov. Prav tako smo s to temo ne miruje, in tako poleg tradicionalnih copate Crocs , tukaj lahko najdete odlično opremo v šolo za svoje otroke. Blagovna znamka Santoro je očitno strokovnjak za to temo . Kateri opremi vašega otroka od šolskih torb, do svinčnikov, desk in različnih pisarniških izdelkov.

Strele za ženske

Strele za ženske

Samo zate

Samo zate

MF Ona danes

MF Ona danes

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij