+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Različno.cz v medijih - april 2018

  24. 05. 2018      Pišejo o nas

Letos nam je vreme že od aprila dobro in začeli smo nositi oblačila, kratke hlače in celo kopalke. Kaj se bo nosilo poleti? Kakšen navdih ima modni svet za nas? Oglejmo si naše najljubše revije, ki nasvetov za poletne obleke zagotovo ne prizanesejo. Zato se udobno namestite nazaj in navdihnite z dobrim odmerkom modnih trendovskih kosov, ki zagotovo ne bi smeli manjkati v vaši garderobi.

Revija Burda Style poudarja trend jeansa. Denim je bil obrabljen, dotrajan in obrabljen, zato tega materiala zagotovo ne smete zamuditi v svojem modnem svetu. In ne samo na kavbojkah in jopičih, ampak tudi na čevljih ali modnih dodatkih. Barve letošnje pomladi in poletja so modre - denim, nebesna, turkizna. Modra je dobra. Tako lahko kupite trendovski nahrbtnik Desigual v obliki jeansa.

Revija Chvilka za vas pravi , da preprosto ne sme biti dolgočasno, po njegovem se ne bi smeli bati barv. Pridobite barvne dodatke, oblačila in čevlje in ne bojte se kombinirati barv ali blagovnih znamk. Zabavna in domiselna blagovna znamka je Disaster Designs , ki predstavlja izvirne in vesele modne dodatke, pa tudi živahno blagovno znamko Desigual .

Moja revija World govori o zastrupitvah s cvetjem Resnica je, da cvetni motivi tudi nikoli ne bodo iz mode. In nič čudnega. Postajajo, romantični in tipično ženstveni. Lahko nosite cvetlične motive v obliki oblek, pa tudi modne dodatke, na primer Desigual pas s cvetnimi motivi. Fantastika v modi ni omejitev.

Burda slog

Burda slog

Samo zate

Samo zate

Moj svet

Moj svet

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij