DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Različno.cz v medijih - april 2016

  27. 09. 2016      Pišejo o nas

April bomo še vedno tam. In spet soba, ja, april je prvi polni spomladanski mesec, v katerem nas pogosto muči aprilsko vreme. Lahko pa rečemo, da je april mesec, ko začnejo cveteti brsti, obrazi, pa tudi moda. Skratka, prvo sonce je dobro za nas, zato se ne bojimo nekoliko bolj eksperimentirati z barvami. Črna in rjava počasi izginjata v omarah in naenkrat smo bolj barviti. Kar ste lahko videli v kateri koli aprilski številki vaših najljubših revij.

April je tudi mesec, ko si športni navdušenci upajo teči na podeželje ali na ulice ali kamor koli, ne pa tudi v telovadnico. Navdih za športno obleko ste lahko videli v reviji Svět ženy BeActive , kjer ponujamo pomemben del športne obleke - plastično steklenico Bobble . Nekaj časa bomo ostali pri praktičnih steklenicah. Poznate Memobottle ? Plastična steklenica, ki jo preprosto pospravite v žep ali torbico hlač? Lahko ste jo videli v reviji Joy.

Dodatki so pomemben del vsake obleke. Razlikujejo nas. Zelo zanimivo dodatno opremo predstavlja italijanska znamka Ops! Predmeti , za katero bi lahko navdihnili v reviji Chvilka za vas . Katka priporoča novost v plastičnem svetu, znamko čevljev Zaxy . In Ženska bliskavica predstavlja vse obraze jeansa, kjer najdete na primer Desigual kavbojke .

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij