DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Ptičji motivi kot poletni modni trend!

  04. 07. 2018      Iz sveta mode

Pernate ptice vladajo ne le naravi, ampak tudi modnemu svetu. No, oprostite, vemo, da je kralj živali lev, a brez ptic tudi to ne bi delovalo. Ptica je tako čudna, simpatična, a nezahtevna žival, da ima malo ljudi fobije. Dejansko nekateri redijo ptice in jih smatrajo za hišne ljubljenčke. Nekateri jih imajo tako radi, da jih celo nosijo. Ne skrbite, ne mislimo na ta uboga, živa bitja, ampak na ptičje motive na oblačilih in drugih dodatkih.

Flamingi

Če sledite modnim trendom, potem flamingov zagotovo niste pogrešali. Flamingosi so drugo poletje prevladovali na modnih ulicah in v bazenih. Kdo na instagramu nima vsaj ene fotografije s flamingom, kot da ga ni. In tako je bil ta motiv všeč vsem modnim navdušenkam, da ga imamo povsod. Na majice, jopice, krila, torbice, celo čevlje.

In ker imamo radi blagovno znamko Melissa in Melissa nikoli ne zaostaja, lahko v svoji kolekciji flamingo kupite celo te čudovite balerinke Melissa , ki jih boste vzljubili za svoje prve čevlje. Na našem eshopu najdete motiv flaminga tudi na različnih dodatkih Santoro .

balerinke Melissa

Kozmetična torba Santoro

Oblecite Culito iz Španije

Špansko blagovno znamko Culito iz Španije imamo radi predvsem zaradi njenih najbolj izvirnih in smešnih modelov. Tudi pri tej blagovni znamki ptic manjkajo, zato si lahko kupite obleko s petelinom ali simpatično kolibri.

obleka Culito iz Španije

obleka Culito iz Španije

Oblikovno

Vendar blagovna znamka Desigual ne zaostaja niti s ptičjimi motivi. Izbirate lahko med majicami. Ta originalna majica z motivom sove na našem eshopu lahko najdemo v različnih barvah.

tričko Desigual

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij