+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Prinesite barve v kopalnico z novo kolekcijo Desigual Living

  06. 10. 2017      Iz sveta mode

Ne le vaša garderobna omara ali omara za čevlje, ampak tudi vaša kopalnica si zasluži veliko stila! Brisače iz nove kolekcije Desigual Living mu dajejo piko na i.

Brisače in kopalne brisače so nepogrešljiv del vsakodnevnega življenja, zakaj torej ne bi uživali v igrivih dizajnih, veselih barvah in prijetnem dizajnu? Oblikovne brisače iz kolekcije jesen / zima 2017 so na voljo v več barvnih kombinacijah, vzorcih in velikostih, samo izberite pravo.

Novo sta kompleta dveh brisač, ki se ujemata. V paketu boste našli brisačo s klasično velikostjo in majhno roko, tako da imate najljubšo 2in1.

brisača Desigual

Če niste prepričani, ali želite kopalnico oživiti z ekstravagantnimi kosi ali se raje držijo tal in izberejo nevsiljivo možnost, ne skrbite. Če je vaša kopalnica enobarvna in subtilna, se ne bajte, da se sprostite in posezite na primer z brisačami Jacq Boho Jeans v presenetljivih vijolično-modrih tonih. Vaše sobe dajejo bolj prijeten videz, če pa bosta izmenično dve vrsti iz kompleta 2in1 vaša kopalnica ne samo izgledala dobro.

brisača Desigual

brisača Desigual

Če pa ste ljubitelj minimalizma ali je vaša kopalnica bolj izrazita, se dotaknite Jacqu Dark Floral . Kot že ime pove, sta komplet in brisača za kopalnico okrašena s cvetnimi motivi, ki lepo uglašajo notranjost in pričarajo nasmeh na vašem obrazu.

brisača Desigual

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij