+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Prihaja materinski dan - izberite najlepše darilo

  10. 05. 2019      Iz sveta mode

So naša najbližja oseba, naša podpora in vzornik. Ljubiti in ljubiti. Mame, mame, mame. Ženske, ki jim je dan vsako leto dan vsako drugo nedeljo v maju.

Letos materinski dan pade na 12.5. 2019, zato ne dajmo mamicam občutka, da so boginje. Razveselimo jih z lepo besedo, najljubšo rožo, vzemimo jih za odlično kosilo, zvečer pa lahko z njimi poklepetamo ob kozarcu dobrega vina. In predvsem! Ne pozabimo na darilo! Majhni ali veliki, vsem je vedno garancija nasmeha na njegovem obrazu.

Darilo za materinski dan

Naj vas navdihnejo nasveti za darila za mamice , ne bo vam žal. Uživajte, očarajte in ogrejte svoje srce.

Vsako žensko srce se veseli nove "krpe". Ne glede na to, ali gre za majico, majico ali obleko, se radi pokažemo v njej, pokažemo svojim prijateljem ali kolegom v službi in radi slišimo, kako nam ustreza. Reach za kosov modne znamke Desigual ali novice Moody in se stilsko mame zvezdo.

majice in vrhovi

Šal . Dodatek, ki se nikogar nikoli ne naveliča. Nositi ga je mogoče vse leto - segreva pozimi in pareo kopalke poleti. Barvite, subtilne, vedno prijetne in z veliko načinov, kako jih povezati. Zavijte matere!

šali

Izberite vonjave Yankee Candle in Woodwick, s katerimi boste zasledili čute matere. Sveče, dišeči voski ali celo vonji za avtomobile so hvaležno darilo za vse ženske. Samo izberite pravo aromo, ki jo bo prejemnik vzljubil. Izbirate lahko med aromami cvetne, začinjene ali sadne, mehke in močne.

Yankee Candle

Priporočamo tudi neustavljive torbice , netipičen nakit OPS! Predmeti, pa tudi praktične in romantične denarnice za katastrofe.

torbice

Torej veste, kako prositi mamo na materinski dan?
Izbrali smo že :-)

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij