+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Preoblikovanje z različnimi.cz in DesignBlock.cz - NE

  09. 07. 2015      Different TV CZ / SK

% videoposnetkov (s, 62JaUUSO8EA)%

Metamorfoza je ena izmed najbolj priljubljenih tem našega http://www.DifferentTV.cz;) Prejšnji del z gospo Andreo: Metamorfoza vida - gospa Andrea je doživela velik uspeh, zato smo v tem videu objavili še eno prijavo za naslednjo metamorfozo: Obrazci za metamorfozo . Izbrala sva si mater na porodniškem dopustu - Nikol - in super je bilo ugotoviti, da sta bila Desigual in www.Different.cz zanjo nekoliko srčna zadeva.

Nismo bili presenečeni, da so ji ustrezali kosi Desigual in Scotch & Soda ;)

Najprej sva z Nikol opravila začetni razgovor in celotno ekipo preselila v Studio lepotnega oblikovanja. Tam nas je čakala lastnica tega studia Dita Bezděková in ona in njena ekipa sta začeli delati na preobrazbi.

Sprememba se je začela s pričesko, barvo in krojem. Že vedeli smo, da ji bo Nikol ustrezal;) Potem je šlo za ličenje, ki ga je vzela direktno od Dita. V videu si oglejte, kako je potekala celotna preobrazba.

Šli smo v Different, kjer je vodja trgovine Simona Polakova izbrala Nikol nekaj oblek iz znamk Desigual in Scotch & Soda. Naše mnenje? Jasno za ENO. Super dan, super ljudje, zabava, slog, moda, lepota.

Sanje vsake ženske;) Hvala Nikol in veselimo se naslednje preobrazbe;)

Objavil: Milan Polák

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij