+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Praznujte mednarodni dan spodnjega perila pri nas

  06. 04. 2020      Iz sveta mode

Posvetite se nam z drobnimi koščki v našem komodu, brez katerih večina od nas sploh ne bi šla ven. Govorimo o spodnjem perilu, ki so ga podelili 3. aprila - mednarodnemu dnevu spodnjega perila. In kaj to pomeni za vas (vas)? Mamljive novice. Zanimivi dogodki. Izkoristite popuste.

V svetovnih prestolnicah na primer na ta dan lahko vidite letne marše po spodnjem perilu. In ker za vas še ne načrtujemo, vas bomo po našem razveselili. Dobili vam bomo nove modele svetovnih znamk in nepremagljive popuste, ki so vedno vredni. Torej, če ste že kakšen petek razmišljali, da bi svoji garderobi dodali novo spodnje perilo, je to pravi dan. Ujemite uspeh!

Spodnje perilo je prva stvar, ki se je dotaknete zjutraj, ko se oblečete. Na to ne bi smeli gledati le kot na praktičen kos oblačila, ampak v veselje . Všeč bi vam bil in komu ga pokažete. Morda ne, vendar so lahko predmet najnovejših trendov. Lahko je klasična, a tudi netradicionalna. Skrita, celo priznana. Odvisno je od vas, kako to dojemate, kako se počutite in kako vam je prijetno.

Vas navdušujejo ikonični modeli Calvin Klein z logotipi ali dokaj brez primerov modelov Tommyja Hilfigerja ? Oba modna pojava ponujajo priljubljene klasike, pa tudi barve ali kroje, zaradi katerih bo vsak dresnik oživel. In ker udobje še vedno igra glavno vlogo pri spodnjem perilu, boste v vsakem modelu čutili bombaž.
Če pa se želite upati, poskusite igrive kratke hlače Slippsy   in Styx , zajamčeno boste uživali domače udobje v največji možni meri in se lahko uskladite s svojo ljubljeno osebo. Ti dve znamki ponujata modele enakega dizajna za moške in ženske.

SlippsyObjavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij