DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Praktične denarnice Desigual

  24. 10. 2014      Iz sveta mode

Bistvo vsake torbice je, da ima kakovostno in praktično denarnico. To je tisto, kar dobite v novi kolekciji Desigual Fall / Winter 2014. Oblikovne denarnice so narejene iz trpežnih tekstilnih materialov in ponujajo vrsto domiselnih modelov. Opremljeni so z več ločenimi odlagalnimi prostori, ki zagotavljajo maksimalno udobje in funkcionalnost za vsakega lastnika.

Oblikovna žaga za mešanje z denarnico Oblikovna žaga za mešanje z denarnico

Te majhne oblikovalske denarnice so narejene iz tekstilnega materiala na površini in v notranjosti usnje. Imajo pritrdilni element in so razdeljeni na 2 dela. Pod prvim patentom je majhen žep z zadrgo in 3 predelki za druge dokumente. V skladu z drugim patentom ima denarnica 6 predelkov za kartice, 1 bankovce in 3 druge predloge za dokumente. Denarnica ima na hrbtni strani ohlapen žep.

Dizajnerska denarnica Lengueta Seduccio Carry Dizajnerska denarnica Lengueta Seduccio Carry

Druga vrsta so te praktične manjše denarnice s pritrditvijo gumbov. Vsebuje 4 predelke za kartice, še nekaj za druge dokumente in majhen žep z zadrgo z 2 žepa.

Dizajnerska denarnica Lengueta Bolas Rojas Carry Dizajnerska denarnica Lengueta Bolas Rojas Carry

Nato so te elegantne denarnice večje velikosti s kovinsko oblogo. V notranjosti ima odstranljiv predal za kartice in večje dokumente, sledi žep z zadrgo za majhne kovance in druge predelke za shranjevanje kartic, ki jih ima ta denarnica skupaj 18.

Oblikovno dodatek za denarnico Oblikovno dodatek za denarnico

Druga vrsta denarnice Desigual vključuje 6 predelkov za kartice, 4 druge dokumente, snemljivo torbico s patentiranjem z žepom z zadrgo in 4 predelke za kartice in fotografijo. V notranjosti boste našli tudi prostor za svinčnik, majhen žep z zadrgo in zunanji žep z zadrgo na zadnji strani. Denarnica vsebuje tudi snemljivo majhno zanko, denarnico pa lahko uporabite kot majhno torbico.

Dizajnerska denarnica z dvema ravnema Cvetni Geometri Dizajnerska denarnica z dvema ravnema Cvetni Geometri

Denarnice Desigual, ki jih lahko nosite kot črko. Te Desigual denarnice imajo dva glavna žepa z zadrgo - enega za majhne kovance in enega za kartice, bankovce in dokumente. Denarnica ima odstranljiv pašček za uporabo kot sklopka.

Dizajnerska denarnica Doublezipp Labios Dizajnerska denarnica Doublezipp Labios

Sledi ta prostorna dizajnerska denarnica. Ima dva žepa z zadrgo - eden za majhne kovance in bankovce, drugi pa je poln predelkov za kartice, vključno s predelkom za svinčnike.

Oblikovna denarnica Maria Estambul Oblikovna denarnica Maria Estambul

Zadnja vrsta so te čudovite prostorne denarnice z ločenim žepom z zadrgo okoli oboda žepa. Predal za shranjevanje kartic in bankovcev je v žepu s pritrdilnim gumbom. Na voljo je 14 oddelkov za kartice, škatle za fotografije in žep za bankovce ter drugi predelki za druge dokumente.

Zato izberite na: https://www.different.cz/penezenky__desigual

Objavil: Team Different

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij