+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Poletni trend 2018 - SLIDE PANTOFLE

  11. 06. 2018      Iz sveta mode

Drsni copati - vroč modni trend poletne sezone, ki ga mnogi od nas ne bi predvideli. Prej so jih nosili le doma, v šoli ali na vrtu. Danes morajo imeti kos, ki si ga želi vsaka ženska (po možnosti v več različicah), tudi veliko moških! In zakaj? Ker v udobju preprosto nimajo konkurence.

Obstaja toliko in vsak par je edinstven in nepremagljiv. Izbirate lahko med športnimi in elegantnimi, enobarvnimi in barvitimi, okrašenimi ali preprostimi, nizkimi, na ploščadi, z enim trakom ali z dvema. Ne glede na to, ali greš na delo, na zmenek, zabavo, na plažo ali vodo, jih lahko oblečeš. Za športne obleke, priložnostne krila in elegantne obleke.

Imate hladnokrvno na te prednosti? Vam je že jasno, da v čevlju ne sme manjkati vsaj eden? Naredimo to! Številka ena so vsekakor copati Calvin Klein , ki so se zaljubili po vsem svetu. Univerzalne črno-bele kombinacije , univerzalni dizajn in blagovna znamka dobesedno kličejo po občudovanju!

copati Calvin Klein

S PVC čevlji tako imenovana raztrgana torba in sploh ne zamerimo! Oglejte si te Melisso copate ? Ali niso neverjetni? So! To bi bilo zavist Little Red Riding Hood ne le zaradi njihovega brezčasnega dizajna , ampak tudi zaradi nehlapne dišave, ki je tako značilna za blagovno znamko. Zdaj se le odločite, ali boste dosegli višje platforme ali se raje držali tal :-)

copati Melissa

Uživajte v več ljubezni z Zaxy copati ! In ker morata biti dve ljubezni, tudi tega para ni mogoče razdeliti, sicer to ne bi imelo smisla ;-)

copati Zaxy

Vemo, da Crocs niso več samo "cokle", a oblikovanje copat iz kolekcije pomlad / poletje 2018 je dih jemajoče. Imajo masažne točke, zaradi katerih hodite kot oblak ves dan, podpirate trezor in ga vzdržujete tako enostavno, da o njem nikoli niste sanjali. Lahko nosite tako nizke kot tudi višje različice, ne bo vam žal!

copati Crocs

Če pa niste ljubitelj plastičnih čevljev (in preden to postanete ;-)) ne skrbite, za vas imamo copate, ki bodo pritegnili vašo pozornost in vaše srce. Luksuzni tip so ti copati Tommy Hilfiger , ki se prilegajo kot bolj elegantna obleka in ne pozabite na copate znamke Desigual , v katerih zagotovo uživate v poletju.

copati Tommy Hilfiger

copati Desigual


Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij