+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Poletje samo v dizajnerski obleki

  05. 06. 2019      Iz sveta mode

Poletje trka na vrata in s tem naša želja, da oblečemo čudovito obleko. Izbira pravih je pogosto izziv. Želimo si prijetnih, udobnih, modnih krojev, barv in vzorcev, skratka in dobro, v katerih smo videti in se počutimo odlično.

In ker vsi ne uživamo v razpravah na desetine stojal v veleblagovnicah, vam bomo pomagali. Tukaj so Desigual TOP obleke za poletje 2019 , ki se hitro približujejo!

obleka Desigual

Maxi obleka ustreza vsaki ženski, res!

Izberite črno ali belo s pisanimi cvetovi, tropskimi motivi ali mandala, ki so tako značilni za Desigual . Obleka je lahka, klobučena, zapenjanje gumba ali zavijanje. Lahko jih nosite na poletnih počitnicah čez kopalke, vendar samo za mesto, službo ali zmenek.

Obleka Maxi Desigual

Želite sijati kot sonce opoldne?
Dosezite za rumene odtenke.

Poudaril bo vaš ten in vašo edinstvenost. Laskast "V" izrez z A-krilo ali asimetrično priložnostno obleko? Kdo vas je bolj zaslepil?

rumena obleka Desigual

Dizajnerska obleka, ki bi ji zavidala celo Mala rdeča jakna? Da!  

Močne rdeče obleke rjavolaskam, blondinam in rdečelaskam, izgledajo seksi in puding , samo izberite ustrezen kroj in se lahko oslepite okolice.

rdeča obleka Desigual

Ali želiš videti podvodni svet, a ga ne boš uporabljal za potapljanje? Nato uživajte v Desigual obleki z ribami in zakladi oceana. Kosi, zaradi katerih se vaši poudarki svetijo z modrimi odtenki in niso primerni samo za poletne počitnice.

Dizajnerska obleka

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij