+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

POLETJE ČEVLJI, KI SO STILI

  07. 05. 2020      Different TV CZ / SK

% videoposnetkov (s, pQAQNf-fl0s)%

Različni smo, zato je treba na posamezne stvari gledati z drugega zornega kota. V današnjem delu Druge televizije smo se osredotočili predvsem na podrobnosti. Za detajl nepremagljivih spomladansko / poletnih superge. In veste, zakaj? Ker je skrajni čas, da se manj zabavamo in pripravimo na tople in sončne dni, ki nas bodo čakali v prihodnjih dneh in tednih.

Vroča novica, v katero se boste zagotovo zaljubili, so Sneakers Shoes Skech ers . So udobne , moderne in kar je najpomembneje kakovostno . Blagovna znamka Skechers je bila ustanovljena približno leta 1992 v Ameriki, natančneje v Kaliforniji. Od takrat svet še naprej osupne in z vsakim korakom postaja vedno bolj priljubljen. No, povejte mi sami?

Superge Tommy Hilfiger ? Brez problema . Te nenavadne, oblikovalske superge bodo očarale vse, ki se vozijo mimo. To so pravi različni čevlji, ki se ne bojijo stopiti iz vrstice in kažejo, da lahko tudi drugi videz obrodi sadove.

Tudi znamka GUESS se ni obotavljala in oblikovalci so resnično skrbeli za novo kolekcijo. Vsak kos vsakega para superge je natančno premišljen. Naj bodo to vezalke, dvignjena platforma ali barvne kombinacije, si moramo sleči klobuke in se čuditi tem kosom.

Še ena znamka ..... In ali ne :) Prepričajte se, kakšne druge superge smo pripravili za vas . Udobno sedite, ker bo vožnja!

▶ ︎ ŽENSKE TRGOVINE ŽENSKE

Objavil: Martin Špeta

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij