+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Pod oklepom - kako položiti oblačila?

  14. 11. 2018      Iz sveta mode

Ne tako dolgo nazaj smo na Different.cz postavili novo športno in modno znamko Under Armor. Nedolgo nazaj smo vam v reviji Different v članku Under Armour - nova blagovna znamka v našem e-šopu , dali osnovne informacije o tem. V tem članku vam bomo povedali, kako pravilno nositi kose Under Armour, zakaj jih nositi in kako jih obložiti.

Blagovna znamka Under Armor za svoja funkcionalna oblačila uporablja tri osnovne vremensko odvisne tehnologije.
Prvo je Cold Gear , ki ga nosite, ko je zunaj mraz in lahko hodite na tek ali se ukvarjate s kakšnimi zimskimi športi, tudi če termometer kaže stopinje pod ničlo.
Drugi je Heat Gear , ki ga nosite, ko je zunaj vroče, odlično vas bo ohladil. Logično.
Končno vas bo All Seasons Gear odlično zaščitil, kadar ni ekstremnih vremenskih razmer.

pod oklepom


Če se veliko ukvarjate s športom, ste morda iz katerega koli razloga živi ali pa ste preprosto zasvojeni, morate vedeti, za katere verjetno veste, da bi morali izbrati prava funkcionalna oblačila. Med športom se telo segreje, potem pride do procesa samodejne termoregulacije , kar pomeni, da se začne nagonsko ohladiti in začnete se znoiti. Potenje, včasih lahko pusti sledi vonja. Zato ni dobro izbrati čistih bombažnih oblačil, ki samo sesajo znoj, ustvarjajo neprijetne torte in dejansko se ne počutite udobno. Izbrati je treba funkcionalne kose, ki se znojijo od telesa, hkrati pa absorbirajo znoj in se hitro izsušijo, ostanejo lahki in prijetni.

pod oklepom

Kako položiti pod oklepna oblačila?

  • Prva plast bi se morala idealno oprijeti telesa, ki se imenuje druga koža . Človek se znoji stran od telesa, se takoj posuši in ostane lahek. Telo je torej tudi suho.
  • Druga plast naj vas ogreje, kar je pomembno, da se pri športnih aktivnostih počutite udobno, ker so vaše mišice tople.
  • Tretja plast naj vas ščiti pred vplivi okolja, na primer v slabem vremenu.

Naj vas navdihne naš video in naj vas nihče ne odvrača od športa in predvsem ničesar. Šport za zdravje in srečo - endorfini.

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij