+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Počitnice ob morju. Kateri pripomočki ne smejo manjkati v prtljažniku?

  17. 07. 2013      Iz sveta mode

Ali imate počitnice s svojim prijateljem, družino ali prijatelji in ali želite imeti premišljene obleke ob vsaki priložnosti, tako da tudi omejena teža vaše prtljage ne prepreči, da bi zasijali v obmorskem letovišču? Tukaj je zanimivih nasvetov, kako to storiti.

Heys-Britto-Flower-prtljaga

Izleti

Tudi če imate raje sproščujoče počitnice, se boste zagotovo vsaj enkrat odpravili na izlet ali pomemben turistični spomenik. Glede na to, da je obmorski teren bolj gora, zagotovo boste vsaj manjši pohod zamudili in neudobne žabe zagotovo ne bi uživale. Zato je treba razmišljati o močnejših čevljih, vendar ne želite nositi blata ali čevljev, ki med drugim zavzemajo veliko prostora? Obujte te udobne CROCS čevlje s trdnim anatomsko oblikovanim podplatom in jermenom do pete, ki vas ne bo izdal niti na zahtevnejšem potovanju. Npr. čudovita poletna metina barva se lepo prilega morski naravi :)

Crocs čevlji Carlie Island Green Crocs čevlji Carlie Island Green

Na potovanju se boste zagotovo najbolje počutili v kratkih hlačah in majicah, ali se vam zdi to preveč pogosto? Povišajte svojo pohodniško obleko z originalno poletno kapo in pisanimi očali.

Poletni dodatki izstopajo v kontrastnih barvah. (Vir: google.com) Poletni dodatki izstopajo v kontrastnih barvah. (Vir: google.com)

Ekstravagantna sončna očala fino prilagodijo vsako obleko. (Vir: google.com) Ekstravagantna sončna očala fino prilagodijo vsako obleko. (Vir: google.com)

Plavanje in sončenje

Počitnic se običajno veselimo zaradi sončenja, kopanja v morju ali hotelskem bazenu. Zato je idealno, da spakirate vsaj dva kopalka. Namesto da bi bili uglašeni ali pareo, tudi v vodi ali na plaži, je tunika ali pareo nujno potrebna, namesto tega lahko ovijete velik šal, ki bo služil kot šal 2 v 1 in vsak dan ustvarite novo poletno obleko za plažo.

Oblikovni šal Oblikovni šal


Zabava in nočna zabava

Ko pade noč, nas začnejo privlačiti večerni bari in klubi. Kje drugje sijati in pokazati svoje porjavljeno telo kot le ob morju v kratki poletni mini obleki, za katero je skoraj treba postaviti čevlje v naročje. Tukaj je nasvetov za lepe kose.

Dizajnerske sandale Meg v čudovitih živih barvah. Dizajnerski čevlji Meg v čudovitih živih barvah.

Pojdite v bar v tej obleki Flecos Naranja španske blagovne znamke Culito. Pojdite v bar v tej obleki Flecos Naranja španske blagovne znamke Culito.

Tudi na dopustu se vam ni treba odreči najljubšim dodatkom in nakitom. Izberite nakit brez kovine. Plastične zapestnice so še posebej primerne. Mogoče nekatere v poletni in cvetlični temi.

Na počitnicah je vsekakor bolj praktično, da namesto torbice spakirate torbo s križem, za večer izberete bolj elegantno, večjo in pralno za potovanja.

Športno elegantne torbice s križem. (Vir: google.com) Športne torbice križnega telesa. (Vir: google.com)

Oblikovna nakupovalna torba 5 Dizajnerska torba 5

Plažne torbe za plažo, ki jih je mogoče prati (vir: google.com) Plažne torbe za plažo, ki jih je mogoče prati (vir: google.com)

Toda tisto, kar je temeljno, je v bistvu edino. Da se boste počutili lepo in prijetno skozi ves dopust. Malo so si odpočili in se vrnili domov polni pozitivne energije. Predložite tudi svoj počitniški kovček z oblačili in ne morete se zmotiti;)

Objavil: Team Different

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij