BREZPLAČNA DOSTAVA + DARILOBREZPLAČNA DOSTAVA + DARILOŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Plastični trendi 2019

  23. 04. 2019      Iz sveta mode

Plastika je že dolgo v modi, vedno več v novih oblikah, nekaterim je ni všeč, drugi jo obožujejo. Plastični nakit, čevlji, torbice vsi kričijo na nas iz številnih blagovnih znamk in predstavljamo vrhunske koščke, ki bodo navdušili vas in vašo okolico.

Kako jih kombinirati in prilepiti bolj plastične stvari skupaj, ne da bi izgledale kot steklenica za sprehajanje hišnih ljubljenčkov? Ja, fit, navdihni se in boš zvezda.

plastična moda

Nepogrešljiv spremljevalec žensk pri 7? KABELKA. Ikona na trgu plastičnih torbic je zagotovo svetovno znana znamka sončne Italije, O bag . Torbice različnih barv in velikosti si vsaka ženska sestavi po svojem okusu in to so le sanje.

Ampak več ne uživate v torbici? Je nezadovoljivo za vaše bolečine v hrbtu ali ste ravno podlegli trendom elegantnih nahrbtnikov? Za vas obstaja Ju'sto ! Nahrbtniki z majhnim žepom, ki jih lahko nosite ločeno kot pismo, ne boste radi le zaradi njihove oblike, temveč tudi lahki in enostavni za pranje.

Tommy Hilfiger je tudi letos odkril čar plastike in predstavil prostorno torbico v prozornem dizajnu, na katero boste zasukali oči!

Torbica Tommy Hilfiger

Kombiniranje torbice s čevlji se nikoli ne naveliča, tudi če to ni več modno pravilo. Pri plastičnih lepoticah pa ne stopajte naprej. Oblečete lahko dišeče balerinke Melissa , prijetne jakne Ipanema ali brezčasne čevlje Crocs .

In kako narediti vse popolno? Konec koncev, nakit je in bo vedno zamišljena zaledenitev vaše obleke. Ujemite barvo vaše plastične torbice in plastičnih čevljev ter Ops plastične zapestnice! Predmeti in lahko greš!

čevlji Melissa

O torbica

plastična vrečka O vrečka

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij