+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Plastični čevlji Melissa - nova kolekcija in njene zgodbe

  02. 08. 2013      Iz sveta mode

Dišečih plastičnih čevljev Melissa ni treba predstavljati. Skoraj vsaka modna navdušenka je že spoznala Melisso, dišala in preizkusila njihovo udobje. Kdo jih je preizkusil, že ve, da je ljubezen na prvi potisk, ki se ji ne boste odrekli.

Ste vedeli, da ima vsak čevelj svojo zgodbo? Ko oblikovalci ustvarijo nove modele za te plastične čevlje, pomislijo tudi nate, njihovega uporabnika. Oblikovalci vdahnejo življenje v zgodbo z vsako vrsto. Predstavljamo vam kratko predstavitev več vrst čevljev Melissa iz nove kolekcije jesen / zima 2013, kot so zapisali oblikovalci.

Melissa Moon Dust - čepki naprej! Ti čevlji, navdihnjeni s škornji, izzovejo čepke. Praktični slog čevljev, ki je bil od nekdaj nuja na glasbenih festivalih, zdaj prihaja v model, ki je bolj trenden kot kdajkoli prej! Na voljo so siva s srebrnimi čepki in črna z zlatimi čepki.

Sivi čevlji Melissa Sivi čevlji Melissa

Melissa Virtue III - priložnostni videz! Ali poznate tiste dni, ko se želite počutiti udobno, se oblecite ležerno samo s poudarkom na modnih dodatkih? Čevlji Melissa Virtue so prava izbira. Z stud aplikacijami boste v trendu vse jeseni.

Punk balerinke Melissa Punk balerinke Melissa

Melissa Divine III - v duhu ekscentričnosti! Ali ni užitek hoditi po ulici, si pogledati čevlje in se začeti smejati? Zagotovljeno je, da se boste nasmejali čevljem Melissa Divine. Zabaven okrasek na nogi je ključ njihovega šarma. Mačkasta tema vas bo zagotovo ogrela in vam pričarala nasmeh na obrazu.

Romantična balerina Melissa Romantična balerina Melissa

Melissa Ultragirl High - zajtrk v slogu Tiffany! Čevlji Melissa, navdihnjeni v modi iz petdesetih let, so hit jesenske kolekcije. Drobna peta "Lolita", skupaj z detajli nežnimi in očarljivimi loki daje uporabniku videz dekleta. Izberete lahko kaki ali bež.

Eleganten čevlji Melissa Eleganten čevlji Melissa

Melisso boste vzljubili ne le zaradi izjemnega videza, vonja in udobja, temveč tudi zaradi filozofije koncepta. Njihov cilj ni le postaviti ženske po vsem svetu, ampak dati svojim uporabnikom nekaj dodatnega sloga, trenda in šarma!

Oglejte si novo kolekcijo tukaj: MELISSA ČEVLJI

Objavil: Team Different

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij