+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Plastični čevlji Melissa FW19 ali nova kolekcija je tu!

  17. 06. 2019      Iz sveta mode

Copati, drsni copati, sandale, čevlji s petami, klinčki ali balerinke? Torej, to je nova kolekcija plastičnih čevljev Melissa! In veste, kaj je super? Da bo to poletje korak naprej, saj si nadenete novo brezčasno kolekcijo čevljev Melissa Fall / Winter 2019. Seveda vam bomo z veseljem razložili to. Blagovna znamka Melissa prihaja iz Brazilije, kjer se temperature ne samo na živosrebrnem termometru zdijo nekoliko višje kot pri nas. Medtem ko nosimo valete in snežne čevlje, v Braziliji nosimo sandale. In kakšna je nova kolekcija? Morda vas ne bomo razočarali, ko bomo rekli, da ste NAJ-NAŠI!

Zakaj nositi Melissky?

Poglejmo nekatere prednosti in značilnosti te blagovne znamke. Modna znamka Melissa predstavlja čevlje vseh vrst, izdelane iz posebnega plastičnega materiala Melflex. Material je prožen, mehak, prožen in zelo trpežen. Lahko se reciklira in s tem prihrani okolje. Čevlji Melissa so tudi impregnirani s parfumirano esenco, ki spominja na sladkarije, rečemo ji dišava "žvečilni gumi" , ki vam nikoli, a nikoli zares ne zmanjka in diši po vašem čevlju. en par, zato bi ga moral hitro dobiti.

Balerinke Melissa

Da imate radi balerinke Melissa in potrebujete nove? Potem ste čakali, drage dame, pravi trenutek. Nova kolekcija ponuja več vrst. Okrogla, poudarjena z odprto peto. Enostavno, okrašeno, elegantno in ekstravagantno, a vse dišeče. Poleg tega lahko izbirate med številnimi barvami, ki ne samo polepšajo vaše obleke, ampak tudi polepšajo vaše dni, saj bodo vsi laskavi.

balerinke Melissa

Copati Melissa

Copati ali copati? Kar je za vas bolj naravno, a enako udobno, združuje popolne čevlje v preprostem dizajnu. Drsni copati so absolutni hit. Vemo, ampak kaj je s tem, da se malce odrežemo in si oblečemo elegantne copate na nogah ali copate na peti ? Zakaj bi šli z množico, kadar je včasih včasih iz nje izstopiti, biti drugačen, biti drugačen.

copati Melissa

Sandale Melissa

Niti balerinke niti copate? Potem imamo za vas zlato srednjo pot. Sandali. Obožujemo vrsto Seduction in ni čudno. Tipičen masivni lok na konici, enostavno obuvanje čevljev, eleganten dizajn, udobje in simpatičnost v enem. Takšni so naši ljubljeni Melissa sandali, v različnih barvah. Kolekcija Fall / Winter 2019 predstavlja to vrsto, okrašeno s kovinskim lokom, zato se nekoliko razlikuje od prejšnjih.

Sandale Melissa

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij