DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Plastični čevlji Melissa - čevlji 4 školjke

  12. 02. 2018      Iz sveta mode

S tem člankom bi vam radi povedali, da bi Melisskyja za to pomladno-poletno sezono resnično morali kupiti! Dali vam bomo nekaj nasvetov, zakaj morajo Melisse imeti čevlje do vaše omare za čevlje! Razkrili vam bomo vse prednosti teh plastičnih stilov, ki jih ne bodo slekli z nog! In ker prihaja pomlad in ker je nova kolekcija Melissa Spring and Summer 2018 na spletu, smo mislili, da je pravi čas za te resnice. Naredimo to.

čevlji Melissa

Čevlji Melissa so narejeni iz posebnega materiala Melflex , ki je dodatno impregniran s posebno parfumirano esenco. Ta parfumska tehnologija zagotavlja, da dišave čevljev nikoli ne zmanjka in še več, diši po sobi. Melflex material je lahek, mehak in prilagodljiv, kar je bilo le nekaj informacij, kot je to za začetek.

In zdaj na stvar. Lahko bi rekli, da so čevlji Melissa 4 naramnice !

V 1 - Vodoodporen

V 2 - Dišeče

V 3 - Prijazno

V 4 - Skladno z velikostjo

  1. So vodoodporni , čevlje lahko očistite z vodo, po vodi lahko celo hodite z njimi ;-). Če se odpravljate na morje, so japonske ali copate Melissa idealne za vas. Ko na primer v Melissa balerinah lužate lužo, vas to sploh ne bi smelo metati.
  2. So Scented, saj so prepojeni s posebno dišavno esenco, ki ji nikoli ne zmanjka čevljev. Delovni vonj poimenujemo " vonj žvečilnih gumijev", ker diši sladko, kot žvečilni gumi, ki smo ga oboževali kot otroci.
  3. So naravi prijazni . Kot vsaka druga plastika je tudi reciklažna ali okolju prijazna.
  4. ZELO LIKE , zahvaljujoč posebnemu materialu Melflex , ki je mehak in prožen, preprosto se prilagodi vaši nogi, na primer, lahko zlahka ohlapno in tako vas ne bo nikoli potisnilo.

čevlji Melissa

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij