+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Plastični čevlji MEL - nova kolekcija pomlad / poletje 2014

  26. 03. 2014      Iz sveta mode

Plastični dišeči čevlji Melissa so vam že vsi znani. Prihaja iz Brazilije, njena mlajša sestra pa je Mel. Plastični čevlji Mel so blagovna znamka. Je okolju prijazna in reciklirana znamka čevljev, katerih čevlji so narejeni iz Melflexa, ki se dobro prilagajajo stopalu. To je Melissa patentirana visokokakovostna in trpežna plastika, na katero so se oblikovalci dobesedno prikradli. In bodite previdni, če ste med tistimi, ki so se tako kot mi dobesedno zaljubili v sladki Melissin vonj, zato vam ni treba žalovati. Letošnja kolekcija pomlad / poletje 2014 je prva popolnoma dišeča kolekcija teh osupljivih Mel čevljev. In tukaj si predstavljamo v vsej lepoti.

baleríny Mel Fresh www.botymel.cz balerinke Mel Fresh www.botymel.cz

Čevlji Mel Fresh - te sveže originalne balerinke brez noga, ki jih poznate iz prejšnjih 4 kolekcij. To je najbolj priljubljena vrsta balerin in nosi ime "SVEŽO". Gre za nadaljevanje lanske vrste cvetov, ki ima letos aplikacijo srca in lokov in je na voljo v različnih barvah. S srcem boste našli balerinke v kombinaciji barv: črno-rdeča, roza-črna in rumeno-črna. Z lokom nato enobarvno: črna, bež in rdeča.

baleríny Mel Milkshake www.botymel.cz balerinke Mel Milkshake www.botymel.cz

Čevlji Mel Milkshake - druga vrsta nove kolekcije so elegantne zračne balerinke z luknjicami in pasom v obliki srca. Gradijo na lanskem tipu Meliss z imenom Dance Hits, ki je lani postal najbolje prodajani. Te dihalne balerinke so priljubljene tudi zaradi svoje praktičnosti - z eleganco jih lahko spravite v torbico. Letošnja kolekcija ima sijajni zaključek v kombinaciji barv: rdeče-roza, oranžno-bež in modro-zelena. Za bolj svečane priložnosti je na voljo Milkshake z bleščicami na površini in na voljo v črni, roza in zlati barvi.

baleríny Mel Pop www.botymel.cz Ballerinas Mel Pop www.botymel.cz

Mel Pop Shoes - Današnji tretji hit je romantična ženska pop balerina, ki krasi eleganten lok na konici, ima mat zaključek z mavrično strukturo in je na voljo v roza-rdeči, modro-bež in črno-sivi barvi. Drugi iz skupine Pop so s cvetom na konici in sijajnimi površinami v črni in bež-črni barvi.

boty na podpatku Mel Raspberry www.botymel.cz Čevlji za pete Mel Raspberry www.botymel.cz

Mel Raspberry Shoes - ti luksuzni udobni čevlji s peto so še ena novost. Sledijo iz lanske kolekcije čevljev Melissa z imenom Lady Dragon avtorice Vivienne Westwood in na konici jih krasi romantično srce. Nastali so v sivi barvi z rdečim srcem.

baleríny Mel Marshmellow www.botymel.cz balerinke Mel Marshmellow www.botymel.cz

Čevlji Mel Marshmellow - še ena novost v kolekciji pomlad / poletje so edinstvene balerinke Mel pete s paščkom in dihalnim nožem z bleščicami. Ti elegantni čevlji se imenujejo Marshmellow in so, tako kot znani bomboni, mehki in dišijo lepo. Na voljo so v črno-sivi barvi z bleščicami na površini in oranžno-modro-bež barvi.

baleríny Mel New Glitter www.botymel.cz balerinke Mel New Glitter www.botymel.cz

Čevlji Mel New Glitter - zadnja novost so plastične dihalne perforirane balerinke Mel s paščkom, ki imajo vložek, pikčast s motivom sidra in okrašen z majhnim zlatim srčkom na konici. Na voljo so v črni, beli, rdeči, zeleni in modri barvi.

Kolekce bot Mel jaro/léto 2014 www.botymel.cz Kolekcija čevljev Mel pomlad / poletje 2014 www.botymel.cz

Kaj pravite na novo kolekcijo čevljev Mel Spring / Summer 2014? Vas zanima in ti elegantni in dišeči čevlji doma le pogrešajo? Potem ne odlašajte in izberite na www.botyMel.cz po zelo ugodnih cenah.

Objavil: Team Different

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij