+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Plastične torbice JUSTO

  28. 08. 2018      Iz sveta mode

Na spletnem portalu Different.cz se je pojavila nekakšna nadloga. In to je vse več plastičnih dodatkov. Da razložim. Skratka, všeč so nam plastični dodatki, so nesmrtni, praktični, elegantni in predvsem brezčasni, zato ne bomo presenečeni, da smo založili novo blagovno znamko za vas. Ime mu je Ju'sto .

Modna blagovna znamka Ju'sto je otrok italijanskega oblikovalca Emanuela Magenta , ki je svojo idejo uveljavil pri znani blagovni znamki O bag . Prav on je stavil na človeško ustvarjalnost in dal življenje domiselnim plastičnim torbicam, ki jih lahko vsako dekle in ženska sestavijo po svojih zamislih. Sčasoma pa je sodelovanje z O bag in se odločilo, da gre po svoji poti, in tako nova znamka Ju'sto.

Ju'sto poleg torbic, torb in nahrbtnikov ponuja tudi različne modne dodatke , kot so stilske ure. Glavni vidik te mlade blagovne znamke je preprostost. Kar pomeni, da se stranka odloči za končno obliko torbice! Karoserije, ročaji, notranje torbe in dodatki izbirajo med ogromno raznolikostjo različnih barv, oblik in oblik.

Karoserije so narejene iz posebnega in predvsem lahkega plastičnega materiala EVA , ki ga je enostavno vzdrževati. Oblike telesa so elegantne, izvirne in trdne. Ročaji so pritrjeni na telesa z navojnimi nitmi in to lahko storijo vsi. Torbico lahko okrasite z raznovrstnim krznom, obeski in drugimi dodatki, ki vam bodo najbolj všeč.

Tako kot torba O, boste tudi Ju'sto ljubili ali sovražili. Pomembno pa je vedeti, da pri nošenju ni pomembno starost. Nosijo jo lahko katero koli dekle, damo in damo, ki ljubi brez primere, elegantne in predvsem izvirne kose z občutkom za podrobnosti in praktičnost.

justo

justo

justo

Več navdiha najdete v našem videu na Različni TV !

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij