+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Petelini - Omejena zbirka s povratnimi informacijami

  13. 03. 2019      Iz sveta mode

Kolekcija, v katero so oblikovalci Converse dobesedno položili svoje srce! Najdete ga na vsakem modelu te "limitovke". Tako upamo, da bodo ikonične superge v inovativnih dizajnih dobile tudi vaše.

Chuck 70 Love Graphic

Silhueta teh modelov je veljala za najboljše med najboljšimi superge doslej do leta 1970. Converse je duh tistega časa združil z nenavadnostjo in ustvaril Chuck 70 , ki ga bo imela rada vsaka ženska.

Mehki usnjeni čevlji z višjim gumijastim podplatom, okrašeni s srčki in črkami, ki jasno govorijo za kolekcijo, v katero spadajo , imajo eleganten ženski dizajn. Nosite jih lahko v nizkem črnem zaključku, ki vključuje bele, a tudi napise čipkane, ali v trendnem vinskem odtenku.

Zagotovo nimajo poguma in ne bi smeli! Dajte jih v čevelj in pogumno kombinirajte s tem, kar vam pove vaše srce.

Converse Chuck

Converse Chuck 60 Love Grafika

CTAS Denim Love

Svetovno znani Chuck Taylor All Star je za nami že od leta 1971. Lahko ga prepoznate zlahka - logotip gležnja, vzorčen podplat, gumijast vrh, prilagodljiv vrh. Novost je denim dizajn s srcem ob strani in jezikom čevljev. Verjemite, da bodo igrivost in enostavna združljivost te superge že po prvem poskusu postali vaša srčna zadeva!

Denim Converse Love

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij