+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Odkrijte čarodeje ovitih oblek

  04. 07. 2014      Iz sveta mode

Zaviti obleko. DVF. Diane von Furstenberg. V osnovi so sopomenke. Ali verjamete, da odeta obleka praznuje štirideset let?

Diane von Furstenberg ikonični ovoj Diane von Furstenberg ikonični ovoj

Pred štiridesetimi leti je Diane von Furstenberg ustvarila popolnoma edinstveno zapestno obleko, ki je kmalu osvojila svet. Udobno oblačenje, popoln kroj za kritje vseh pomanjkljivosti, univerzalna uporaba. Vse to je mlada oblikovalka Diane von Furstenberg postavila v eno obleko. Njihov kroj je popolnoma sijajen. Vratni izrez obleke lahko uredite tako, kot ga oblečete ravno tisti dan - za vroče poletne dni povečate dekolte, pozimi ga lahko privežete skoraj do vratu.

Diane von Furstenberg na naslovnici revije Newsweek v zavitku Diane von Furstenberg na naslovnici revije Newsweek v zavitku

Dianeina kariera se je kmalu začela, po svetu pa se je spreletelo. Priznajmo si, kdo ga nima pri nas doma? Ali vsaj inovacija ovitih oblek, v obliki različnih lokov in vozlov na pasu?

Pod blagovno znamko DVF Diane deluje do danes, njegova poletna kolekcija pa je v stilu čutne divjine in živalskih modelov. DVF ni več samo obleka za zavijanje, ampak tudi formalna obleka z rokavi, sijoči plašči in še kaj. Diane so poleg klasičnih vzorcev serpentin ali tigrov navdihnile barve afriške savane ali svež vzorec krzna žirafe.

Svetla poletna kolekcija 2014 avtorice Diane von Furstenberg Svetla poletna kolekcija 2014 avtorice Diane von Furstenberg

Ponujamo vam barvito in svežo alternativo zaviti obleki, v obliki zračnih poletnih oblek Desigual v številnih barvah, z impresivnim vozlom na pasu. Tesno zapeti vozel zanimivo "razbije" dolgočasno linijo ozke obleke, pričara učinek ozkega pasu in se popolnoma prilega vsakemu liku - tako kot njihova klasična obleka iz predhodnice.

Inovacija klasičnih ovojnih oblek - poletna obleka Desigual v zeleni barvi Inovacija klasičnih ovojnih oblek - poletna obleka Desigual v zeleni barvi

Poletna obleka Desigual Uralet v rdeči barvi. Poletna obleka Desigual Uralet v rdeči barvi.

Objavil: Team Different

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij