DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

"Od glave do peta" - dizajnerski komplet Paulina, navdihnjen s svetlo obarvanimi kolibri

  09. 02. 2014      Iz sveta mode

Zunaj je bila pomlad kot zima in ne morete več čakati na svetle barve? Predstavljamo vam okus dodatne opreme iz nove kolekcije Desigual pomlad / poletje 2014, polne svežih izvirnih in pisanih vzorcev, polnih igrivosti. Motivi iz serije Paulina so polni cvetov, mandal in prima, ki jih igrajo predvsem pisane ptice.

Paulina serija vključuje 3 torbice različnih velikosti in oblik, 2 vrste denarnic in 2 šali.

Dizajnersko ogledalo za balinanje Paulina Vir ogledala za balinanje Paulina vir: www.DifferentFashion.cz

Paulina ogledalo je značilna večbarvna torbica Desigual z rjavimi vložki iz usnje. Torbico lahko nosite v roki ali čez ramo. Glavni žep ima zadrgo in v notranjosti je več manjših žepov. Na sprednji strani torbe Desigual so sijajni odtisi, ptičji nanos in dva manjša žepa z zadrgo.

Vir Bandolera Paulina: www.DifferentFashion.cz Vir: Bandolera Paulina: www.differentfashion.cz

Bandolera Paulina - praktična križna torba Desigual v kombinaciji tkanine in rjave usnje. Glavni žep ima zadrgo in v notranjosti je več manjših žepov. Na sprednji strani torbice sta dva manjša žepa za majhne predmete in dekorativni aparat. Jermenčke lahko uporabite za spreminjanje velikosti torbice.

Vir Newtokyo Paulina: www.differentfashion.cz Vir Newtokyo Paulina: www.differentfashion.cz

Newtokyo Paulina - Cheerful Desigual torbica z drznimi barvami in rjavimi detajli iz usnje. Torbica je zasnovana tako, da jo nosite v roki ali rami. Glavni žep ima zadrgo in v notranjosti je več manjših žepov.

denarnica Paulina vir: www.differentfashion.cz denarnica Paulina vir: www.DifferentFashion.cz

Denarnica Paulina - tekstilna denarnica Desigual z rjavimi vložki iz usnje. Denarnica ima zadrgo po obodu, vključuje 10 reže za kartice in prostor za dodatne dokumente. V žepu je zadrga. Dimenzije te oblikovalne denarnice: 20 cm x 10 cm x 3 cm.

denarnica Indija Paulina vir: www.differentfashion.cz denarnica Indija Paulina vir: www.DifferentFashion.cz

Denarnica India Paulina- je tudi iz tkanine, ima elemente iz usnje, glavni pritrdilni element patentira. V notranjosti je 13 rež za kartice in dve dodatni reži za dokumente. Žep je ločen z zadrgo. Dimenzije te oblikovalne denarnice: 20 cm x 11,5 cm x 3 cm.

Vir šal Paulina: www.differentfashion.cz Vir šal Paulina: www.DifferentFashion.cz

Šal Paulina - večbarvni šal večjih velikosti z geometrijskimi vzorci mandale in cvetnimi motivi. Velikost šal je 200 x 100cm

šal Cuello Paulina vir: www.differentfashion.cz šal Cuello Paulina vir: www.DifferentFashion.cz

Šal Cuello Paulina - ženski kul šal v krožnem dizajnu rokavov podjetja Desigual. Vesele poletne barve bodo polepšale vaš videz. Dimenzije: obod 200 cm, širina 75 cm.
Oba Desigual šali so iz 100% poliestra.

Oglejte si naš video o tem dizajnerskem nizu:

Upamo, da ste na poti z Desigualom uživali med kolibri, citrusi in svetlo obarvanimi cvetovi. Ti kosi iz nove kolekcije pomlad / poletje 2014 so že na voljo na spletni strani www.DifferentFashion.cz.

Objavil: Team Different

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij