Ekstra −20 % s kodo EXTRA20Konča se čez 76 ur 27 minut
info@differenta.si (Piši nam)

Varnost vaših osebnih podatkov je za Differenta.si prednostna naloga.

INFORMACIJE O OSEBNI OBDELAVI PODATKOV

Digital People a.s. izvaja obdelavo vaših osebnih podatkov, saj je potrebno z vami izpolniti kupoprodajno pogodbo (ali sprejeti ukrepe, sprejete pred sklenitvijo takšne pogodbe) in nadalje obdelovati vaše osebne podatke, ki so potrebni za izpolnjevanje podjetja.

 1. IDENTITETA IN KONTAKTNI PODATKI UPRAVNIKA
  • Skrbnik vaših osebnih podatkov je podjetje Digital People a.s., Plzeňská 345/5, Smíchov, 150 00 Praha 5, IČ: 28197071 DIČ: CZ28197071 (v nadaljnjem besedilu "skrbnik").
  • Kontaktni podatki administratorja so naslednji: naslov za dostavo Differenta.si, Šimerova 3, Plzeň, 30100, elektronski naslov info@differenta.si, telefon 773 002 808.
  • Upravljavec ni imenoval pooblaščenca za varstvo podatkov.
 2. PRAVNA PODLAGA ZA OBDELAVO OSEBNIH PODATKOV
  • Pravna podlaga za obdelavo vaših osebnih podatkov je, da so potrebni za:
   • izvajanje pogodbe med vami in skrbnikom ali za izvajanje ukrepov s strani skrbnika pred sklenitvijo take pogodbe v smislu člena 6 (1) (a); (b) Uredba 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46 / ES (Splošna uredba o varstvu podatkov) (v nadaljevanju: Uredba);
   • skladnost s pravnimi obveznostmi upravljavca v smislu člena 6 (1) (a); c) Uredbe, in sicer o izpolnjevanju obveznosti, naloženih upravitelju s splošno zavezujočimi zakonskimi predpisi, zlasti z zakonom št. 235/2004 Coll., o davku na dodano vrednost, kakor je bil spremenjen, akt št. 586/1992 Coll. 563/1991 Coll. o računovodstvu, kakor je bil spremenjen.
 1. NAMEN OBDELAVE OSEBNIH PODATKOV
  • Namen obdelave vaših osebnih podatkov je skleniti pogodbo med vami in skrbnikom, vključno z dostavo blaga in obravnavo pravic odgovornosti za napake, ali ukrepati s strani skrbnika pred sklenitvijo takšne pogodbe in izpolnjevanjem povezanih javnih obveznosti s strani skrbnika.
  • Samodejno sprejemanje posameznih odločitev v smislu člena 22 Uredbe ni.
 2. OBDOBJE HRANJENJA OSEBNIH PODATKOV
  • Vaši osebni podatki se bodo obdelovali v času veljavnosti pravic in obveznosti iz pogodbe in v obdobju, ki je potrebno za namene arhiviranja v skladu z ustreznimi splošno zavezujočimi zakonskimi predpisi, vendar ne dlje kot v obdobju, ki ga določa splošno zavezujoč pravni predpis.
 3. DRUGI PREJEMNIKI OSEBNIH PODATKOV
  • Drugi prejemniki vaših osebnih podatkov bodo odpremna podjetja in druge osebe, ki sodelujejo pri dobavi blaga ali plačil na podlagi kupoprodajne pogodbe, in osebe, ki nudijo tehnične storitve za skrbnika e-trgovine, računovodstva in trženja, vključno z upravljanjem programske opreme in shranjevanjem podatkov.
  • Uporaba tega spletnega mesta lahko shrani vaše osebne podatke pri nas ali tretjih osebah, vključno s Smartsupp.com, s.r.o., številka DDV CZ03668681, ki jo lahko deaktivirate TUKAJ .
  • Poleg tega so lahko prejemniki vaših osebnih podatkov, ki se obdelujejo za izpolnitev zakonskih obveznosti, finančni organi ali drugi pristojni organi v primerih, ko skrbniki nalagajo splošno zavezujoče pravne predpise.
  • Upravljavec vaših osebnih podatkov ne namerava prenesti v tretjo državo (zunaj EU) ali mednarodno organizacijo.
 4. PODATKI PREDMETNE PRAVICE
  • Pod pogoji, določenimi v Uredbi, imate pravico, da od upravljavca zahtevate dostop do svojih osebnih podatkov, pravico do popravljanja ali brisanja vaših osebnih podatkov ali omejitev njihove obdelave, pravico do ugovora zoper obdelavo vaših osebnih podatkov in pravico do prenosa vaših osebnih podatkov.
  • Če menite, da je obdelava vaših osebnih podatkov kršila ali krši Uredbo, imate med drugim pravico, da vložite pritožbo pri nadzornem organu.
  • Ni vam treba posredovati osebnih podatkov. Zagotavljanje vaših osebnih podatkov je nujna zahteva za sklenitev in izvajanje pogodbe in brez predložitve vaših osebnih podatkov ni mogoče skleniti pogodbe ali jo izpolniti skrbnik.

V primeru obdelave osebnih podatkov, ki je potrebna za izpolnitev pogodbe s strani spletnega tržnika ali za izvajanje ukrepov, ki jih je internetni tržnik sprejel pred sklenitvijo pogodbe.

Velja samo za primere, ko se osebni podatki pridobijo neposredno od posameznikov, na katere se nanašajo osebni podatki (odjemalci). Zato ne velja za primere, ko se osebni podatki pridobivajo drugače (od tretje osebe, drugega upravljavca, interneta itd.)

Zlasti ne velja za primere, ko bi bilo treba osebne podatke prenesti v države, ki niso članice EU, in za obdelavo posebne kategorije osebnih podatkov.

Podatki o obdelavi osebnih podatkov v primeru pošiljanja komercialnih komunikacij (tj. Obdelave osebnih podatkov na podlagi soglasja stranke) urejajo te pogoje.


V skladu z oddelkom 89 zakona št. 127/2005 Coll. O elektronskih komunikacijah vas obveščamo, da naše spletno mesto za svoje dejavnosti uporablja tako imenovane piškotke.

To so kratke besedilne datoteke, ki jih spletna stran shrani v obiskovalčev računalnik in jih priskrbi internetni brskalnik vsakič, ko se uporabnik vrne na stran. www.differenta.si uporablja piškotke za prepoznavanje in sledenje obiskovalcem, ki uporabljajo naše spletno mesto, in za predhodno izbiro za dostop do spletnega mesta.

Standardni spletni brskalniki (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome itd.) Podpirajo upravljanje piškotkov. Kot del nastavitev brskalnika lahko piškotke ročno izbrišete, blokirate ali popolnoma prepovete ali blokirate ali dovolite za posamezna spletna mesta.

Za podrobnejše informacije uporabite pomoč brskalnika. Če vaš brskalnik dovoljuje uporabo piškotkov, bomo predpostavljali, da sprejemate uporabo standardnih piškotkov s strani našega strežnika.

Kakšne so vrste piškotkov?

Na splošno lahko piškotke ali začasne datoteke, shranjene v brskalniku, razdelimo na dve vrsti. Tisti, ki so shranjeni le kratek čas in na spletu ali v e-trgovini, se uporabljajo za lažjo uporabo (npr. Spominjanje na vstavljeno blago v košarico, obiskan izdelek, zapiranje pojavnega okna itd.). Ti začasni piškotki vam omogočajo shranjevanje informacij med navigacijo z enega spletnega mesta na drugo, kar odpravlja potrebo po ponovnem vnašanju nekaterih podatkov.

Druga vrsta piškotkov je shranjena dlje časa (npr. Nekaj tednov do mesecev). Ti piškotki vam pomagajo prepoznati vaš računalnik, ko ponovno obiščete naše spletno mesto. Vendar pa ne omogočajo, da se identificirate kot točno določena oseba.

Dolgoročni piškotki nam omogočajo boljšo personalizacijo naše strani in vam ponudimo ustrezno vsebino ali oglaševanje. Zbrani podatki so popolnoma anonimni in jih ni mogoče kombinirati z nobenimi drugimi podatki.

S kakšnim namenom uporabljamo piškotke?

Ne pozabite na svoje osebne nastavitve - piškotki omogočajo našemu spletnemu mestu, da vam olajša brskanje po spletnem mestu in prilagajanje vsebine, ki jo vidite. Prav tako vam omogočajo, da se spomnite vsebine vaše košarice, se prijavite ali odjavite, sprejmete opozorila itd.

Statistika - Da bi izboljšali kakovost našega spletnega mesta, zbiramo anonimne statistike prometa, ki nam pomagajo pri razvoju našega poslovanja. Google Analytics uporabljamo z veljavnim dodatkom tretje osebe za obdelavo naših zapisov. Teh podatkov ni mogoče povezati z določeno osebo.

Prikazovanje oglasov - piškotki vam omogočajo, da bolje ciljate svoje oglase na naše uporabnike in obiskovalce s prilagajanjem njihove vsebine, tako da stranke prejmejo oglase za izdelke ali storitve, ki so zanje pomembni, in kažejo potencialno zanimanje zanje v preteklosti.

Za to vrsto oglasov uporabljamo spodaj navedene storitve za segmentiranje uporabnikov na podlagi skupnih funkcij. Teh podatkov ni mogoče povezati z določeno osebo.

 • SEZNAM.CZ, as (Sklik). Več informacij TUKAJ
 • Google (AdSense, AdWords) Več o tem TUKAJ
 • Facebook (Facebook Pixel). Več informacij TUKAJ
 • RTB (Adform). Več informacij TUKAJ

Želimo vam ponuditi najboljšo možno storitev, vedeti, kaj potrebujete in kaj iščete.

Zaradi tega podatke o prometu popolnoma anonimno prenašamo v Google Analytics, Google Tag Manager in Facebook Pixel .

Za spremljanje kakovosti naročil in neodvisne ocene prenašamo osnovne podatke o naročilih na Heuréka.cz.
»Vaše zadovoljstvo z nakupom ugotavljamo s pomočjo elektronskih vprašalnikov v okviru programa Preverjeni kupci, v katerega je vključena naša e-trgovina. Ta so poslana vsakič, ko jih kupite od nas, če v skladu s členom 7 (3) zakona št. 480/2004 Coll. glede določenih storitev informacijske družbe ne boste zavrnili prejemanja naših poslovnih komunikacij ali preklicali predhodnega soglasja. Za pošiljanje vprašalnikov, oceno vaših povratnih informacij in analizo našega tržnega položaja uporabljamo procesor, to je operater portala Heureka.cz; v ta namen lahko posredujemo podatke o kupljenem blagu in vaš e-poštni naslov."

In da vam pomagamo, je naša ekipa asistentov na voljo v delovnem času prek klepeta SmartsUpp (polje pišite nam spodaj desno).

Če iz kakršnega koli razloga ne želite uporabljati teh storitev, jih lahko onemogočite tako, da v spodnji vrstici za uporabo piškotkov kliknete "NE SPREJEM".
Če jih želite znova odstraniti, izbrišite piškotke za Differenta.si.

Kako deaktiviram ali izbrišem piškotke?

Če ne želite uporabljati piškotkov ali izbrisati njihove vsebine, ki jo je spletno mesto shranilo o vaših obiskih različnih spletnih mest in portalov, lahko uporabite navodila za vsak najpogosteje uporabljeni brskalnik spodaj:

Posodobitve pravilnika o zasebnosti

Svojo politiko zasebnosti lahko stalno spreminjamo ali posodabljamo. Vse spremembe tega pravilnika o zasebnosti začnejo veljati po objavi na tem spletnem mestu.

Zadnja posodobitev 22.10.2019