−25 % s kodo EXTRA25Konča se čez 63 ur 31 minut
info@differenta.si (Piši nam)

Različna revija

Obutev za poletje!

  %13. %07. %2021      Iz sveta mode

Pozabite na visoke pete to poletje. Rek, da je treba za lepoto trpeti, je že zdavnaj mimo. Letos je "in" občutek trdnih tal pod nogami, stabilnost, udobne platforme in preverjene klasike. Izbor je res zelo pester in domiseln, vsak od vas bo prišel na svoje.

JAPONKE IN NATIKAČI

Ne morete spregledati najljubših japonk? Za vas jih imamo veliko. Plastične, tekstilne in usnjene. Veliko kombinacij barv in dizajnov, ki bodo padli v oči na prvi pogled. Preizkusite japonke Crocs s platformo in ikonične masažne čevlje z notranjim vložkom ali pa posezite po klasiki, oživljeni s ščepcem elegance znamke Melissa. Ti niso le elegantni, ampak tudi čudovito dišijo.

Bi raje zdrsnili v udobne natikače, primerne za vodo in ulice? Mi jih imamo! Čakajo na vas! Brezčasni natikači Tommy Hilfiger, v barvah, značilnih za to znamko, lahko enostavno kombinirate z vašim outfitom za plažo, izlet ali sprehod po mestu.

SANDALI

Natikači in japonke so super, a roko na srce, obstajajo trenutki ali situacije, ko jih preprosto ne prenesete cel dan. Za takšne trenutke in dneve priporočamo udobne sandale. Nizke, s peto ali paščkom, samo izberite. Naše najljubše so trendi sandali s platformo iz jute  in metalic šivi znamke Tommy Hilfiger.

In če se ne želite hvaliti s svojo pedikuro, ne povesite glave. Za vas imamo nasvet za super Zaxy balerinke. Z mehkim notranjim vložkom in prikupnimi detajli. Toda tudi Goby balerinke so vsekakor vredne pozornosti, dobesedno so naslikane in na njih boste morda našli motive, ki so vaša srčna želja. Poleg tega vas v njih ne bo nihče spregledal.

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?