+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Obožujemo Anekke in njeno novo kolekcijo

  07. 05. 2018      Iz sveta mode

Obožujemo blagovno znamko Anekke Nova kolekcija španske modne znamke Anekke za pomlad / poletje 2018 je popolnoma božanska. In res smo se zaljubili vanjo. Razdeljen je na dve pod zbirki - Liberty in Venezia. Je za vse pogumne, samozavestne in modno ljubeče dame in dame, ki imajo slog, potovalni duh in se ne bojijo nositi originalnih kosov. Oglejmo si novo kolekcijo Anekke, "poglej zob."

Anekke je zelo živahna blagovna znamka in vsaka kolekcija ima podzbirko ima svojo zgodbo, ki je povezana z zelo izrazitim slogom. O prejšnjih člankih o Anekke smo vam že povedali posebne zgodbe. Pod znamko Anekke si lahko predstavljate različne modne dodatke. Kot so torbice, nahrbtniki, torbe za beležnice, denarnice, etuiji, majhne križne torbe, dežniki ali celo peresa in svinčniki . Skratka, karkoli morate nositi s seboj v službo, v šolo ali samo po naključju.

Anekke torbica

Zakaj ljubimo Anekke ? Morda zato, ker gre za oblikovalsko, netipično blagovno znamko z občutkom za detajle. Tudi zato, ker izdeluje resnično kakovostne, praktične in brezčasne kose. Torbice in denarnice so vedno jasno in praktično strukturirane, narejene so iz kakovostnih materialov, zato ne skrbite, da ne bi zdržale dolgo. In ker je blagovna znamka Anekke pri nas malo znana. Pa vendar! Tako smo edinstveni, ko nosimo njene kose. Zato imamo radi Anekke in ves dan uživamo v kosih te blagovne znamke.

Smo pooblaščena e-trgovina Anekke in modni kosi svetovnih blagovnih znamk, ki jih prodajamo od leta 2008. Pri nas ste lahko prepričani, da vas bodo modni kosi, ki jih kupite tukaj, resnično razveselili. Zato ne oklevajte. Lepe so, kajne?

Anekke torbica

nahrbtnik Anekke

Več navdiha in konkretne zgodbe o kolekciji Anekke pomlad / poletje 2018 najdete v našem videu na Različni TV !

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij