+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Oboževali boste DESIGUALNA športna oblačila pri vadbi!

  02. 02. 2015      Iz sveta mode

Počitnic je konec in na žalost je bil dodaten kilogram. Večina nas je, tako kot vsako leto, znova sprejela resolucije. Poleg tega naj bo kakovostna športna oprema, ki vam bo pričarala nasmeh na obrazu. To je nova kolekcija športnih oblačil Spring / Summer 2015.

Oblikovne športne gamaše imajo elastičen material, ki diha in ima večji elastični pas, ki vas bo lepo potegnil. Pod koleni je mrežica, ki diha. Na zadnji strani gamaše Desigual je majhen žep z zadrgo, v katerega lahko na primer vstavite svoj MP3 predvajalnik ali pedometer.

Oblikovne športne gamaše Dama Oblikovne športne gamaše Dama

Če želite, da noge izstopajo in pokažete svoje občudovanje, izberite prave kratke hlače. Primerni so ne samo za tenis, ampak tudi za vse vrste športnih aktivnosti. Na hrbtni strani je praktičen žep z zadrgo, krilo pa se lahko potegne s strani zahvaljujoč vezalkam.

Oblikovne športne kratke hlače Marina roza Oblikovne športne kratke hlače Marina roza

Drugi kos nove športne kolekcije je ženski elastični športni top Desigual top, ki je lepo tesen. Tank top je izdelan iz ene plasti in je popolnoma funkcionalen.

Eleganten športni vrh Heleia zelena Eleganten športni vrh Heleia zelena

Zadnji kos oblačila je ta elegantna jakna Desigual, ki jo boste vzljubili zaradi svoje lahkotnosti. Jakna je primerna za vsak šport in zahvaljujoč podaljšanemu zadnjem delu ne boste dobili ledvic. Ta športna jakna Desigual ima tudi praktičen žep na hrbtu.

Modna športna jakna Novo Modna športna jakna Novo

Če želite, da bo vaša obleka popolna, potrebujete nahrbtnik ali športno torbo čez ramo.

Oblikovna športna torba Sackful torba Oblikovna športna torba Sackful torba

Tudi za šport ste lahko izvirni in ne smete zamuditi zahvaljujoč se znamki Desigual. Izberite te športne kose na www.Different.cz in bodite drugačni!

Objavil: Team Different

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij