+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Oblikovna športna kolekcija 2014 - Epizoda 27 - DifferentTV.cz

  23. 06. 2014      Different TV CZ / SK

% videoposnetkov (s, CzhAheNwAso)%

Največja novost tega leta pri Desigualu je njegova nova športna kolekcija. Širok izbor športnih izdelkov, kjer vas nihče ne more pogrešati v telovadnici ali na teku, izdelujejo v sodelovanju s svetovnimi tovarnami športa. Kakovost je vrhunska in Desigual je popolnoma pripravljen na vstop v športno panogo.

Odlična je kolekcija čevljev. Na voljo so športni čevlji Desigual za tek, ples in druge aktivnosti v zaprtih prostorih. Lahko se malo zabavate na pasu čevljev Desigual;) Desigual ponuja tudi športne kratke hlače, majice, krila, trenirke, jakne, gamaše in drugo.

Seveda je lahko športna kolekcija Desigual nastavljena. Kratke hlače in majica se lahko poravnajo v istem dizajnu. Enako velja za ostale kose.

Več o športni kolekciji si lahko preberete v naši reviji: http://magazin.differentfashion.cz/ze-sveta-mody/nova-sportovni-kolekce-desigual-jen-u-nas-na-differentfashion-cz/

Športno kolekcijo Desigual izključno na Češkem lahko kupite tukaj: http://www.differentfashion.cz/en/113-desigual-sportovni

Objavil: Team Different

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij