DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Oblikovanje katastrof - vrnitev

  11. 07. 2018      Iz sveta mode

Nesreča! Nesreča! Kalamita! Spet je planila v naša skladišča in razveseljevala naše obraze, ker smo tako kot vi pogrešali njo - Disaster Designs !

Nazaj so priljubljeni modni dodatki in brez primere dizajni, ki lahko navdušijo vse s prefinjenimi detajli in motivi, ki so videti igrivi, romantični in nenavadni.

Torbice za katastrofe imajo lepo, trdno, netipično obliko aktovke, zaradi česar so izvirni kos, ki ga ne želite dati iz rok. Nosite jih lahko ne samo v roki, ampak tudi kot križno telo, kar je pogosto bolj udobno. Izberite samo cvetje, živali ali potne odtise.

Torba za katastrofe

Torba za katastrofe

Denarnica je nepogrešljiv del nas vseh in vsak dan. Vsi potrebujemo drugačnega, vsi pa si želimo, da nam je všeč! Verjemite, da vam bodo denarnice za nesreče na prvi pogled všeč, druga pa bo ostala v njej, saj boste po odpiranju ugotovili, da imajo vse tri P - praktičnost, jasnost in prostornost.

denarnica Katastrofa

Dokumentarni filmi so vse bolj priljubljeni! Všeč vam bo nesreča! So velike, z veliko žepi, žepi in predelki, tako da lahko jasno organizirate vse svoje dokumente, potrdila, kartice, vizitke in kot bonus fotografijo, pisalo ali celo mobilni telefon. Odločite se, katera je najlepša ...

Vavčer za nesreče

In če to ni dovolj, ne skrbite, spet so na zalogi in originalni skodelice, elegantne kozmetične torbice, kolčne lopute ali trendovski šali. Zato je več kot jasno, da je katastrofa katastrofa za naše torbice, saj ko vidimo takšne dodatke, jih preprosto "potrebujemo".

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij