+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Obleka za odganjanje kilogramov po božiču

  04. 01. 2019      Iz sveta mode

Vsi ga dobro poznamo. Očitno se med božičem nihče od nas ne more upreti požrešnosti. Uživanje, sprostitev in uživanje sladkih sladkarij, okusnih sendvičev, sočnih pečenk, tradicionalne solate, neustavljivih prigrizkov ali okrasnih jedi. Nismo mogli zgrešiti sladkih pijač, pogosto s kapljico alkohola, da še vedno nazdravimo zdravju in sreči vseh nas. Ne izogibamo se hladilniku, za to ogledalo ali težo vsekakor in velikemu loku.

Toda novo leto je in z njim tudi veliko resolucij. Pogosto gre za odmetavanje kilogramov od zgoraj omenjenega užitka. Tako se januarja število prejetih kalorij zmanjšuje tako hitro kot število vpisanih fitnes centrov. Vadimo, krepimo, odvajamo. Polna energije in odločnosti. In kaj nam manjka, da bi bilo še boljše? Konec koncev super obleka!

Naravnajmo se na drogo! Naj bo lepo videti, ko delamo, da bo lepo videti :-)

Ne glede na to, ali ste radi v središču pozornosti ali se združite v množico, športna kolekcija Desigual ponuja "pravi oreh" od glave do pet.

Oblikovni šport

Dizajnerski šport FW18

Oblikovna športna obleka

In ker ne samo dame, ampak tudi gospodje želijo ostati v formi, imamo nasvet za udobne športne kose Under Armour , ki jih bo imel rad vsak športnik.

Pod oklepom

Pod oklepno obleko

Pod oklepnimi moškimi oblačili

Zato pojdite naprej in spustite kilograme, ohranite kondicijo in dobro sprostite endorfine!

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij