+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Obleka Tommyja Hilfigerja

  20. 08. 2019      Iz sveta mode

Od glave do peta!
Obleke Tommy Hilfiger za ženske in moške.

Stalnica med blagovnimi znamkami, dodatni razred, ki vam obleče in ustreza za vsako sezono, prosti čas, športne aktivnosti in super.

Preizkusite nove majice, trenirke in jopice z ikoničnimi logotipi, ki niso podvrženi modnim trendom, zato jih lahko nosite več sezon zapored, dodate pa lahko k našim tipom in čevljem Tommy Hilfiger , v katerih preprosto ne stopite naprej.

Tommy Hilfiger

TH ženske “trenirke” v več barvnih različicah so zdaj trend, v katerem se vam ni treba bati drugam kot na igrišče ali telovadnico. Olepšali se boste tudi na počitnicah, potovanjih in vsakodnevnih oblačilih, ko se želite preprosto počutiti prijetno in elegantno hkrati. Puloverji so z zadrgo nad glavo, trenirka pa ima lahko tako imenovane svetilke z logotipom in blagovno znamko ali pa samo črtast spodnji del spodnjega dela noge.

Dopolnite jih s kontrastno majico , izstopajte in pritegnite pozornost vsakega mimoidočega, ne glede na to, ali se odločite za športni kroj ali casual, z "V" izrezom.

Tommy Hilfiger

Gospodje izostrite čut za športno modo! Tommy Hilfiger te ne pozabi v nobeni od svojih zbirk!

Lahko nosite elegantno trenirko skupaj z brezčasno majico, pa tudi vsak kos posebej. TH majice so primerne za delo in v mestu s kavbojkami, pa tudi katero koli jopico te blagovne znamke za ogrevanje v hladnejših dneh.
Ne samo ženski pogled ne bo pripadal vam in vašim oblačilom Tommy Hilfiger .

Tommy Hilfiger za moške

Tommy Hilfiger

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij