+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Oblecite se po svojem karakterju

  07. 06. 2019      Iz sveta mode

Poletje je za vogalom. In to je pravi čas za oblačenje ! Se sprašujete, kateri kroj izbrati? Ne veste, kateri kroj naj vam ustreza? Potem ste na pravem naslovu. Za vas smo pripravili preprost vodnik, kako izbrati pravi fit glede na vaš značaj. Bodite navdihnjeni in sijaj.

Áčkový

Izrez v obliki črke ima običajno krajšo dolžino, zato je še posebej primeren za manjše znake. Laska figuro s širšimi boki in izrazitejšo ritko.

ženska obleka Desigual

Vypasovaný


Opremljene obleke odlikujejo lepo obokano žensko postavo. Vizualno pričara ozek pas in naredi boke izstopajoč. Sledijo jim lahko ozka, a tudi širša krila.

ženska obleka Desigual

Prevelika velikost

Oversize imamo radi iz več razlogov - so izjemno udobni in pokrivajo vse, kar je potrebno. Ali želite skriti večji trebušček ali zajetno ritko. Toda izberite dolžino tik nad kolenom ali krajše, da ne boste videti kot torba.

ženska obleka Desigual

Pouzdrové

Obleka z rokavi obkroža postavo. So idealni za delo, družbo ali poroko. Zato se rahlo prilegajo, ponavadi so dolge do kolen. Zahtevajo simetrično figuro, kjer so ženske krivulje v uravnoteženem razmerju. Večja velikost ni ovira! :)

ženska obleka Desigual

Naravnost


Obleke z ravnim krojem naj izberejo ženske s fantovskim značajem, to je z nizkim pasom in brez obokanih bokov. Prav tako ustreza ženskam v obliki tako imenovanega jabolka, torej z izrazitejšim predelom trebuha in ozkimi nogami. Trebuh se bo skril in stopala bodo izstopala!

ženska obleka Moodo

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij