+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Obag - torbice, ki jih boste imeli radi!

  11. 05. 2015      Iz sveta mode

Bistveni del vsakodnevnega življenja ženske je očitno torbica. V roki ali čez ramenske torbe vedno nosimo torbice , velike ali majhne. Osnovna modna predpostavka je, da se torbica ujema s čevlji. In če imamo več parov čevljev, moramo imeti tudi več torbic. Težava pa je, ko zjutraj zamenjamo stvari iz ene torbice v drugo in pozabimo na ključe ali denarnico. Zakaj zamenjamo torbice in ne nosimo samo ene, da ne bi postali takšna težava? Preprosto želimo biti "in" in želimo, da se naša obleka popolnoma ujema.

Vir: www.fullspotmarket.ca Vir: www.fullspotmarket.ca

Vendar imamo odlično rešitev. Predstavljajte si torbico, ki si sestavite sami, in njegovi sestavni deli se lahko poljubno raznolika, lahko osnovna torba za drobnarije enostavno premikanje iz enega telesa v drugo, in svoje zaklade ,, "da ne přendavat posamično. Govorimo o italijanske blagovne znamke Obagi , ki predstavlja torbice , iz katere lahko ustvarite sanjsko torbico z elegantnimi različicami ročajev, notranjo postavitvijo in več barvnimi odtenki.

Obag - roza torbica z ročajem v slogu vrvi Obag - roza torbica z ročajem v slogu vrvi

Torbice Obag so narejene iz visokokakovostnega silikonskega materiala, zato jih je enostavno oprati in hkrati videti stilsko in razkošno. Torbico lahko kombinirate po svojih željah. Ročaje lahko menjate na telesu torbice ali na ročajih telesa vsak dan. Obstaja več vrst ročajev - vrv, usnja ali usnja. Obstajajo tudi različice notranjih vrečk za shranjevanje, tako da je lahko vaša torbica vsak dan videti drugače. Ravnanje z vrečko je zelo enostavno in hitro.

Vsi dodatki, ki jih lahko naročite v naši e-trgovini: OBAG HANDS . Na primer, črno telo torbice je mogoče kombinirati s črno torbo in zlatimi ročaji.

Ali pa eksperimentirajte z barvami in si priskrbite luštno barvito platneno vrečko z spomladanskimi cvetnimi motivi ali barvit ročaj.

Ravnanje z torbo Obag je res enostavno. Torba in ročaji so pritrjeni na telo torbice z navojnimi nitmi, kar traja le nekaj sekund.

Ne bojte se malo eksperimentirati in izbrati dodatkov po svojem okusu in razpoloženju, potem lahko preprosto kombinirate dodatke in barve karoserije ter spremenite. Torba Obag je pravi hit v tej sezoni. Ne glede na to, ali greš v nakupovanje, na delo, v šolo ali na plažo, boš eleganten. Obag se preprosto prilagodi vam. Kaj bi lahko še želeli od svoje nepogrešljive torbice? Bodite drugačni;)

Objavil: Team Different

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij