+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

O VREČNOST TORBE

  04. 02. 2019      Different TV CZ / SK

% videoposnetkov (s, H9aqWhCHyZ4)%

Torbice O torba

Ste se veselili nove epizode toliko kot mi? Torej srček. Nova epizoda DifferentTV se rodi in je nekoliko nekonvencionalna. V prvi epizodi novega leta smo pripravili nekaj nasvetov, kako torbo O uskladiti s svojo obleko.

Zagotovo boste poznali italijanske torbice O bag. So originalni, pralni, lahki ... Preprosto imajo številne prednosti, o katerih smo neštetokrat govorili v prejšnjih epizodah DifferentTV. Danes smo za vas pripravili, kako narediti te torbice pravi modni kos, ki bo lahko tekmoval z najboljšimi znamkami.

Zato smo pripravili nekaj nasvetov za obleko, ki vas lahko navdihnejo. Zato smo ustvarili štiri popolnoma različne obleke - športne, elegantne, formalne / poslovne in športne. Nato smo izbrali primerne barvne kombinacije torbic O torba in delo je bilo opravljeno.

In zdaj je odvisno od vas. Toda po ogledu naših videoposnetkov verjamemo, da se ne boste bali česa drugega, nekonvencionalnega. Ne skrbite za kombinacijo in preprosto bodite drugačni.

Veselimo se vaših reakcij, bodisi na Facebooku, Instagramu ali nam samo pišete po e-pošti. Veseli bomo. Lepo se imejte in uživajte v čudovitem snegu.

O vrečka

Objavil: Martin Špeta

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij