+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

O vrečka - nove oblike, nove barve

  07. 09. 2018      Iz sveta mode

Plastične vrečke italijanske blagovne znamke O bag , ki jih imamo radi in sovražimo. Toda predvsem imamo radi. Imamo nove trende, nove oblike in barve, ki jih boste vzljubili na prvi pogled. Ta sezona je prinesla več novih barv in netipičnih oblik, ki ne smejo manjkati v vaši O kolekciji torb. Poleg klasičnih karoserij Standard in Mini lahko izbirate med manjšimi kosi crossbody. Kot so O Moon, O luna luč in O Swing. Če pa imate radi večje torbice, vas bodo zagotovo zanimali O Urban, O Twist ali O Beach.

O vrečki Standard

Priljubljena oblika karoserije O torba Standard je letos oblekla veliko novih barv. Kot so Pink, Cobalto, Sangria, Mela, Melanzana, Verde Scuro, Coral ali Becco Doca in mnogi drugi. Prednost teh barv je, da ustreza vsem ročajem in notranjosti. Še več, oživila bo celo dolgočasno obleko na prvi pogled.

O vrečka Standard Pink

O Luna in O Luna Luč

O Luna in O Luna svetloba sta večji in manjši crossbody. Toda Luno lahko nosite le v roki. Kar je primerno tudi za elegantne obleke. O Lunovo telo je torej nekoliko večje od telesa lune O Moon. Ima posebne plastične ročaje, ki jih lahko enostavno vstavite v luknje in torbica je pripravljena. Luknje na telesu Luno luč napolnite s posebnimi plastičnimi čepi. Obe telesi vsebujeta tudi notranjo torbo v dani obliki in nastavljive trakove za križno telo .

O vrečka O Moon Smoke Pink

O vrečka O luna luč

Čopič

Telo Brush že poznate. Gre za posebej obdelano površino telesa Standard, ki je občutljiva. Letošnje kolekcije so v O Brush prinesle čudovite barvne trende, kot so Aqua, Salvia ali Albiccoca.

O vrečki Brush Aqua

Matelassé

Če že imate doma lepo kolekcijo torbice O, potem imamo za vas nekaj izjemnega. Telo Matelassé iz omejene izdaje s posebnim zaključkom , ki tudi krasi kamne, je videti razkošno, elegantno in nekonvencionalno.

O torbi Matelassé Stud Nero

To je bila le pest novic. Oglejte si povsem nove kose zdaj in tukaj! O torba predstavlja Beach, O Twist, O Swing in Urban Bodies, ki vas bodo zabavali.

Plaža

Plažna torba Sangria

O Twist

O torba O Twist Aqua

O Swing

Swing Bluette

Urban

O torba Urban Cedro

Več navdiha lahko najdete v našem delu na različnih televizijah !

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij