DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

NOVO! Priporočamo lahko pravo velikost oblačil in čevljev

  23. 08. 2017      Iz sveta mode

Medtem ko je nakupovanje oblačil, obutve in dodatkov v zadnjih letih velik trend, vemo, da prave velikosti ni enostavno doseči. In ker se že nekaj časa poznava, sva se odločila, da bova nekaj naredila. Kaj pa, če bi vam povedali, da zdaj samo narobe izbirate velikost oblačil ali čevljev? Verjeli ali ne, je! V naši e-trgovini lahko zaupate SizeID , kar pomeni, da boste enkrat izmerili sebe, shranili meritve in nikoli več ne boste narobe. Velikost vam bo samodejno priporočljiva.

SizeID

Skratka, všeč so nam projekti, ki so malce drugačni , zato smo se odločili, da na našem eshopu pozdravimo projekt SizeID z odprtimi rokami. Predstavljajte si en gumb desno na zavihku izdelka, da bi predlagal, katera velikost je najboljša za vas.

Postopek je enostaven, najprej izberite najlepši modni izdelek in s klikom na gumb VELIKO izberite velikost. Prikazala se bo preprosta tabela, v katero v nekaj sekundah vtipkate meritve in nato kliknete gumb Potrdi in priporoči velikost . Lahko shranite cene, da boste lažje vnesli svojo ceno ob naslednjem obisku.

sizeID

sizeid

Če ustvarite svoj račun, lahko dodate tudi svoje ljubljene, za katere radi nakupujete. Lahko se preprosto registrirate prek svojega Facebook računa;) Zato na kartici izdelka na naslovu www.different.cz kliknite "PRIPOROČITE VELIKOST" in ne tvegajte in bodite drugačni!

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij