+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

NOVO CULITO IZ ŠPANIJE FW18 ZBIRKA

  18. 10. 2018      Different TV CZ / SK

% videoposnetkov (s, 9qwlswRT3nk)%

CULITO IZ ŠPANIJE

Danes si ogledamo zobno lepo znamko, ki nam je prišla od daleč - CULITO IZ ŠPANIJE. To blagovno znamko lahko v naši e-trgovini opazujete dlje časa. Kljub temu nas še naprej presenečajo in z vsako novo kolekcijo si naredimo iskrico v očeh in se zaljubimo na prvi pogled. Vedno znova ...

Španija je čudovit kraj, kjer se rojevajo res zanimivi in barviti modni kosi. Zato je trenutna kolekcija FW 2018 tako zanimiva, da smo o njej posneli novo epizodo Different TV. Vemo, da bo lepo vreme kmalu izginilo. A vseeno upamo, da bo ostalo še nekaj časa. Toda Nikol je pomislil: "Kaj pa če ne?" je vprašala. Simča pa se za trenutek ni obotavljala in se je dotaknila čudovitega modela obleke, ki ga lahko oblečete tudi v hladnem vremenu in tudi če ga ... Oblečite lahko neverjetno pisano obleko za zabavo in očarate prijatelje okoli sebe.

Pred kratkim smo pisali, da se ob sveči in čaju počutite prijetno. Ne danes. Potegnite noge navzgor. Naredite si svojo najljubšo poletno pijačo in skupaj se spomnimo čudovitega poletja.

ŽENSKI DRESS CULITO IZ ŠPANIJE

Objavil: Martin Špeta

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij