+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Novi modni dodatki Calvin Klein

  06. 09. 2017      Iz sveta mode

Že vemo, da vam je všeč blagovna znamka Calvin Klein in ali veste, da so novi modni dodatki pravkar prispeli na naš e-shop? Lahko bi rekli, da je modna znamka Calvin Klein že fenomen, zato imamo čast predstaviti njene vroče novice. Torbice, večnamenske, dvostranske torbice, moške torbe, denarnice, šali ali pasovi, takšni kosi v našem e-šopu zdaj in tukaj boste našli. Zamislimo si najboljše od njih.

Torbice Calvin Klein

Morda največji prtljažnik je ta edinstvena kovinska torba Calvin Klein v bronasti izvedbi . Ima eno ogromno prednost - ustreza popolnoma vsem. Ne glede na to, ali nosite zlato, srebro, drage kamne, črne, rjave ali kovinske čevlje ali različne superge Converse , jih lahko vzamete s seboj. Ima veliko notranjih žepov, celo odstranljiv in nastavljiv pašček. Tako ga lahko nosite tako v roki kot kot križanec .

bronasta kovinska torbica Calvin Klein

Večnamenska torbica Calvin Klein

Drugi vrhnji deli nedvomno vključujejo to modro-rozeto. To je dvostransko in namesto ene, dejansko imate dve torbici , in se izplača. Torbica je usnjena, mehka in prostorna, zato se tudi veliko prilega in kot bonus - ima manjšo, odstranljivo torbico za ključe ali mobilni telefon, lahko pa služi tudi kot majhna denarnica.

dvostranska torbica Calvin Klein

Denarnica Calvin Klein

Drage dame, naj vam predstavimo to edinstveno, prostorno, praktično in zelo lepo denarnico Calvin Klein v nesmrtni bordo barvi. Denarnica je jasno strukturirana, tako da lahko odlično razdelite svoje kartice, dokumente, potrdila, bankovce in kovače.

denarnica Calvin Klein

Šal Calvin Klein

Najljubši dodatki so nedvomno šali in šali in nič čudnega. Šal lahko spremeni obleko, poživi, predvsem pa vas lahko ogreje. In zato bi radi preluknjali ta luksuzni šal Calvin Klein v zanimivi barvi, ki dobesedno ustreza vsem.

šal Calvin Klein

Calvin Klein pas

Če ste ljubitelj pasu, potem je ta črna barva z logotipom Calvin Klein očitna izbira. Če niste eden od njih, verjamemo, da boste začeli s tem delom. Pas bo navadne hlače naredil izredne, celoten vtis vaše obleke pa bo dobil popolnoma drugačne dimenzije.

pas Calvin Klein

Calvin Klein moški dodatki

Tudi moški, na katere smo pomislili, ko smo izbirali vrhunske kose in imamo super moško torbo z monogramom CK v rjavi barvi. Kajti tega gospoda crossbody ne bo sram, lahko ga opremite tudi z moško denarnico Calvin Klein in celotno obleko podčrta oblikovni šal iste blagovne znamke

moška torba Calvin Klein

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij