+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Nove sandale iz Santora

  17. 04. 2019      Iz sveta mode

Spet gremo! Lutke razveseljujejo otroke, pa tudi odrasle ženske s šibkostjo za Santorovo veselje . Ni čudno, da so tako nepremagljivi! Sprijaznimo se, v vsakem od nas je kos otroka in s tem ni nič narobe. Hčeram ali nečakam ni treba tiho zavidati, posegli bomo po njih, oživili svoje obleke in svetu pokazali, da se ne bojimo izstopati iz množice!

Uživajte v novicah te blagovne znamke, zagotovo vas bodo spravila na kolena, prav tako pa nas različni!

Santoro London

Čebelji gorjuss

Kolekcija Santoro, iz katere se za vaše srce poteguje lutka v čebeljem kostumu , obdana s cvetjem in letečimi čebelami. Druga značilnost je barvna kombinacija črne in rumene barve, ki jo poveča marelični podtoni.

Nasmeh na njenem obrazu pričara škatlo za varčna dekleta, polka-kovček za očala, originalni zvezek s spiralami ali torbo iz neoprena, idealen za vrtce, šolo ali delovne prigrizke.

Čebela Santoro

Gorjuss visoki repi

Ne le ljubiteljem mačk, čeprav bodo najbolj ugajali , je lutka z dvema muckama . Kolekcija je postavljena v odtenkih roza, vijolične in zelene, lutka z mačkami pa dopolnjuje ljubeča srca.

S to kolekcijo se boste dobesedno razkuhali z blaženostjo. Za majhne parade je idealen mini nahrbtnik, na primer vrtec, šolarke, prišite za lažje učenje in za matere potrebujejo prostorno denarnico.

Santoro visoki repi

Bajka mehurčkov Gorjuss

Za pravljične vile je lutka s pravljičnimi krili, ki lebdi v odtenkih temno modre in vijolične barve, obdana z metulji in škropljenim čarobnim prahom.

Torbica s črtastimi ročaji, obeski za kljukico s puhasto kroglico, torbica iz neoprena, ki se lahko uporablja kot svinčnik ali kozmetična torba, ter dnevnik s ključavnico za mlade sekretarke bodo dodali pridih skrivnosti v vsakdanje življenje.

Bajka z baloni Santoro

Več navdiha najdete v našem videu na Različni TV !

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij