Najdite zajčka s kodo za 20% popustNajdite zajčka s kodo za 20% popustŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Nove Crocs balerinke, neverjetna torba Culito in O - to so must have koščki pomladi 2018

  21. 03. 2018      Iz sveta mode

Sprašujete, kateri modni predmeti zagotovo ne bi smeli manjkati v vaši sončni garderobi? To vemo in z veseljem vam bomo povedali, vendar pazite! Upoštevajte, da so naslednje ugotovitve zelo nevarne, saj morda prej ne veste, kaj kupiti. Toda tudi za to imamo nasvete, od vsakega dobite nekaj postopoma ali celo vse naenkrat. Tako imamo nasvete za tri osnovne znamke, za katere menimo, da so absolutno must have, ne le letošnje sončne sezone!

Crocs

Ameriški čevlji, ki jih nosimo samo na vrtu? Pa pozabite na to že zdavnaj! Najbolj udobna in čudovita kolekcija čudovitih CROCS balerin in sandalov, ki jih NIKOLI NE MORATE . Crocs čevlji postajajo vse bolj priljubljeni in nič čudnega. Niso samo cokle, ampak tudi luksuzni čevlji na klin, puloverji, copati ali balerinke. In v različnih dizajnih, ki so podvrženi trenutnim modnim trendom.

crocs

Culito iz Španije


In če se ne bojite španskega temperamenta , barv in izvirnosti , s prvimi sončnimi žarki ŽELIMO DRES CULITO IZ ŠPANIJE . So obleke, kjer vas nihče ne bo pogrešal, dobesedno. Blagovna znamka je znana po predstavitvi netipičnih modelov s še več netipičnimi motivi. Obleke Culito v vaši garderobi ne smejo manjkati. Letošnja kolekcija je podvržena tudi trenutnim trendom. Posamezni kosi so narejeni iz kakovostnih materialov in še več, vsi jih bodo prosili, saj se z množico zagotovo ne bodo srečali.

culito iz Španije

O torba

Italijanski oblikovalec silikonov , ki nosi tako veliko, da je vrnitev k "navadnim" torbicam potem zelo težavna! ORGANITE NOVO Vrečico ali oživite svoje "stare" dodatke z novimi dodatki. To je velika prednost te blagovne znamke.

O torba

Navdihnete se lahko tudi za naš video na Različni TV!

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij