+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Nova znamka! Blutsgeschwister

  27. 08. 2019      Iz sveta mode

Na "diferencácké deski" smo pozdravili blagovno znamko, katere ime ne ustreza ušesu, ampak jasno nakazuje, od kod prihaja in kar je najpomembneje, njen pomen je nekoliko srhljiv. V prevodu pomeni "krvni sorodniki". Tako kot sorodstvena ljubezen tudi ta blagovna znamka nosi mističen čar, ki se mu ni mogoče upreti.

Blutsgeschwister

Rojen v sosednji Nemčiji leta 2001, se oprime kakovosti, izraznosti in razpoložljivosti za svoje stranke. Ne sledi modnim trendom, ampak ustvarja svoje! Unikatni modeli, od oblek do majic, gamaše in jakne, so narejeni iz skrbno izbranih visoko kakovostnih materialov in se ponašajo s certifikatom Fair Wear Foundation, organizacije, ki spodbuja poštene in poštene delovne pogoje v tovarnah oblačil.

Simboli v logotipu Blutsgeschwister kažejo in dokazujejo ljubezen, s katero se oblikuje vsak model, vero v posameznika ter vztrajnost in zvestoba v zdravem odnosu do življenja. Vedno upošteva ekološke vidike in nikoli ne uporablja živalskih materialov.

Blutsgeschwister

Ne glede na vaš rez, se boste vedno počutili kot rokavice , material pa bo dobesedno božal vaše telo in dušo.

Barvne kombinacije ali izbrani vzorci se morda zdijo preveč privlačni, vendar verjemite, da je to tisto, kar je tisto, kar je tisto o čarovni Blutsgeschwister ! Nikoli ne padeš v množico, vedno boš neprecenljiv. Podkolekcije so vedno zasnovane tako, da lahko posamezne modele kombinirate skupaj, ne samo s preprostejšimi kosi iz vaše obstoječe garderobe in glave, imajo zgodbo, ki vam pričara nasmeh na obrazu.

Zato nosite nekonvencionalne obleke Blutsgeschwister , luštna krila ali funkcionalne jakne / plašče iz sotfshell;

Blutsgeschwister

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij