DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Nova športna kolekcija Desigual samo na spletnem mestu Different.cz!

  11. 03. 2014      Iz sveta mode

Dobrodošli pri rojstvu nove ženske športne kolekcije Desigual, ki vam jo ekskluzivno prinašamo kot prvo na Češkem. Ta športna kolekcija Desigual je največje letošnje presenečenje in je namenjena ženskam, ki obožujejo šport ter barvo in igrivost Desiguala . S to kolekcijo boste hkrati stilsko v katerem koli športu in ženske si to želijo;)

Modni športni čevlji www.DifferentFashion.cz Modni športni čevlji www.DifferentFashion.cz

Kolekcija je bila zasnovana v sodelovanju z oblikovalci in tovarnami svetovnih športnih blagovnih znamk, kot sta Nike ali Reebok, in je visoke kakovosti. Materiali, uporabljeni v kolekciji Desigual Sport, so najboljši, ki jih trenutna tehnologija ponuja v športni panogi.

Desigual Sport se je igral z vsemi barvami, kosi pa so modno 'prekriti' in subtilni, zato bodo vse ženske našle svoje. Paleta izdelkov je široka in ne glede na to, ali izberete suknjič, majico, gamaše, kratke hlače, čevlje ali Desigual torbo, ne boste zgrešili.

Dizajnerski športni čevlji Sneaker Dancer www.DifferentFashion.cz Dizajnerski športni čevlji Sneaker Dancer www.Different.cz

Oblikovni športni čevlji so mehki, kakovostni čevlji iz dihajočega materiala v originalnih svetlih barvah. Oblikovno ustvarjeni čevlji v več glavnih vrstah. Primerne so predvsem za tek, ples, različne vrste vaj in notranje aktivnosti.

Oblikovno je čevlje razdelil v 4 skupine glede na vrsto športa. Čevlji Speed Up so narejeni posebej za tek. Če boste preživeli največ časa v fitnes centrih, potem boste cenili čevlje, imenovane Full Gym. Za ljubitelje plesa obstajajo višji gležnji z imenom Dancer, druga vrsta pa so klasični sprehajalni čevlji z imenom One Way, ki so prav tako nevtralni in izbrani za vse vrste gibanja in športa.

Oblikovni šport www.DifferentFsahion.cz Oblikovni šport www.Different.cz

Zato izberite te edinstvene Desigual športne predmete iz nove kolekcije in bodite drugačni pri športu;) Vstopite v DESIGUALNO ŠPORTNO ZBIRKO

Objavil: Team Different

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij